За нас

Обичаме красивите неща. Смятаме, че тази идея е основна за изграждането на една подобна компания. Vivre стартира в Румъния през април 2012 с идеята да създаде една онлайн мрежа за качество и добър вкус. Търсим продукти от цял свят, които ни вдъхновяват и Ви ги предлагаме на достъпни цени.

Млади сме, но не ни липсва опит. Vivre има зад гърба си екип, който работи повече от 10 години в търговията на дребно, логистиката и електронната търговия. Обещаваме да приложим всичко, което сме научили, за да променим начина и условията, в които българите възприемат дизайна. Целта на Vivre е да даде колкото се може по-добро качество и красота.

Моника Кадоган - Изпълнителен директор Vivre Deco

"Всеки път когато си мисля за Vivre,сърцето ми подскача от радост: изкуство, усмивка и все пак нещо сериозно.Идеи и предмети, които говорят-така бих описала дизайна"

Моника Кадоган
Изпълнителен директор Vivre Deco

В съответствие с новия Закон на ЕС свързан с Общия Регламент за Защита на Личните Данни (GDPR), ви молим, да дадете вашето съгласие относно използването на файлове от тип “Бисквитки” , за следните цели: правилното функциониране на платформата Вивре, измерване на използването на платформата Вивре, разширената функционалност като препоръка на продукти и други типове функционалности, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти чрез различни маркетингови канали.