За нас

Харесваме красивите неща - това е идеята, от която започна Vivre.

Започнахме това пътуване с желанието да внесем в домовете на нашите клиенти този "je ne sais quoi" и с желание подбираме продукти от всички кътчета на света с оригинален дизайн, изработени с внимание, подходящи да разкрасят всяко пространство.

Една дестинация за качество и за онези неща, в които се влюбваш, Vivre ти предлага всеки ден вдъхновението, от което се нуждаеш, за да си изградиш начин на живот по твой вкус.

Vivre означава да живееш и да се радваш на красивото във всеки един момент. Винаги внимателни към желанията на нашите клиенти и към най-новите тенденции, ти предоставяме под формата на ежедневни колекции множество предмети в различни стилове.

Кои сме ние?

Ние сме млад и ентусиазиран екип, но с голям опит в търговията на дребно, решен да разкраси колкото се може повече домове.

Започнахме своето пътуване през 2012 г. и вече сме най-големият и най-обичаният онлайн магазин в Централна и Източна Европа, що се отнася до мебели, текстил и декорации.

Вдъхновяваме и разкрасяваме домове в 9 държави, а това означава, че... над 100 милиона потребители от Европа могат да се насладят на нашите колекци.

Вече сме доставили над 4 милиона поръчки, което означава 4 милиона пратки щастие.

Имаме над 1000 марки в портфолиото си, една истински вдъхновяваща вселена.

Ежедневно предлагаме на нашите клиенти над 150 хиляди продукта, в които да се влюбят.

Vivre

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.