За нас

Обичаме красивите неща. Смятаме, че тази идея е основна за изграждането на една подобна компания. Vivre стартира в Румъния през април 2012 с идеята да създаде една онлайн мрежа за качество и добър вкус. Търсим продукти от цял свят, които ни вдъхновяват и Ви ги предлагаме на достъпни цени.

Млади сме, но не ни липсва опит. Vivre има зад гърба си екип, който работи повече от 10 години в търговията на дребно, логистиката и електронната търговия. Обещаваме да приложим всичко, което сме научили, за да променим начина и условията, в които българите възприемат дизайна. Целта на Vivre е да даде колкото се може по-добро качество и красота.

Моника Кадоган - Изпълнителен директор Vivre Deco

"Всеки път когато си мисля за Vivre,сърцето ми подскача от радост: изкуство, усмивка и все пак нещо сериозно.Идеи и предмети, които говорят-така бих описала дизайна"

Моника Кадоган
Изпълнителен директор Vivre Deco

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.