Бъди сред първите, които ще получат последните новини от Black Friday,
абонирай се за нашия бюлетин!

Декларирам, че съм съгласен/а с Общи условия

BLACK FRIDAY: ЗНАЕШЕ ЛИ ЧЕ?

Въпреки че така известният ден Black Friday не е бил свързан с покупки, а с финансовата криза в Америка през 1896 година, лека-полека той се превръща в най-известния ден за изключителни намаления. В наши дни Black Friday бележи началото на сезона на празничните покупки и продължава да поставя нови и нови рекорди всяка следваща година.
Ние от Vivre винаги играем своята роля в събитията, защото ни харесват красивите неща и искаме да внесем радост в домовете на нашите клиенти.

TIPS & TRICKS

Всяка година се стараем да ти предложим най-приятното и лесно пазаруване, защото добрият вкус и качеството са най-важни, щом става въпрос за удовлетворяването на нуждите на клиентите.
Точно затова ако искаш да си винаги запознат с най-новите оферти, е важно да знаеш няколко важни елемента относно начина на работата на Vivre:

  • Създай си профил и се абонирай за нашия бюлетин, за да бъдеш от първите, които научават офертите ни!
  • Провери дали си запазил правилния адрес на доставка и своите лични данни!
  • Приготви се за голямото приключение Black Friday!

И не забравяй! На нас ни харесват красивите и хубаво направените неща, а щом става въпрос за продукти, три концепции са най-важни: красота, изкуство, вдъхновение.

BLACK FRIDAY на VIVRE - Три дена (22 - 25 ноември 2018), нашите клиенти имаха възможността да избират от разнообразие от над 40,000 продукта с неповторима красота, донесени от целия свят от над 1,000 доставчици, с намаления до -90%.

OOPS! ИМАЙ МАЛКО ТЪРПЕНИЕ! Black Friday? Сега? Не е точно подходящият момент, НО не се безпокой! На Vivre винаги можеш да откриеш красиви неща за всички твои нужди.

В съответствие с новия Закон на ЕС свързан с Общия Регламент за Защита на Личните Данни (GDPR), ви молим, да дадете вашето съгласие относно използването на файлове от тип “Бисквитки” , за следните цели: правилното функциониране на платформата Вивре, измерване на използването на платформата Вивре, разширената функционалност като препоръка на продукти и други типове функционалности, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти чрез различни маркетингови канали.