Бъди сред първите, които ще получат последните новини от Black Friday,
абонирай се за нашия бюлетин!

Декларирам, че съм съгласен/а с Общи условия

BLACK FRIDAY: ЗНАЕШЕ ЛИ ЧЕ?

Въпреки че така известният ден Black Friday не е бил свързан с покупки, а с финансовата криза в Америка през 1896 година, лека-полека той се превръща в най-известния ден за изключителни намаления. В наши дни Black Friday бележи началото на сезона на празничните покупки и продължава да поставя нови и нови рекорди всяка следваща година.
Тъй като харесваме красиви неща и искаме да донесем радост в домовете на всички клиенти, ние от Vivre винаги сме част от играта.

ПОДГОТВИ СЕ ЗА BLACK FRIDAY 2022

Всяка година се стараем да ти предложим най-приятното и лесно пазаруване, защото добрият вкус и качеството са най-важни, щом става въпрос за удовлетворяването и нуждите на клиентите.
Точно затова ако искаш да си винаги запознат с най-новите оферти, е важно да знаеш няколко важни елемента относно начина на работата на Vivre:

  • Създай си профил и абонирай се за нашия бюлетин, за да бъдеш от първите, които научават офертите ни!
  • Провери дали си запазил правилния адрес на доставка и своите лични данни!
  • Приготви се за голямото приключение Black Friday!
icons

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.