Начало » Вивре стартира BLACK SALE

Вивре стартира BLACK SALE

от Andrei Mirea
Вивре стартира BLACK SALE

Вивре  започва есенните продажби с Black Sale!

Започва от сряда вечер, 9 октомври до 14 октомври, от 12:00 часа.  Ще бъдат достъпни десетки хиляди продукти на  промоционални оферти от всички категории, присъстващи на сайта: мебели, кухненски съдове, осветителни тела, аксесоари за баня, килими, домашен текстил и декорации.

Обещанието, което възнамеряваме да спазим след старта, е да   предоставим онлайн дестинация, където можете да намерите мебели и аксесоари, които да отговарят на вашата личност.

Подборът  от продукти на ниска цена е избран  от над 5000 дивани и фотьойли, 3000 вида спално бельо и покривки, приблизително 8000 килима, 7000 осветителни тела и над 20 000 декорации за дома и градината, които се предлагат постоянно на сайта.

В съответствие с новия Закон на ЕС свързан с Общия Регламент за Защита на Личните Данни (GDPR), ви молим, да дадете вашето съгласие относно използването на файлове от тип “Бисквитки” , за следните цели: правилното функциониране на платформата Вивре, измерване на използването на платформата Вивре, разширената функционалност като препоръка на продукти и други типове функционалности, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти чрез различни маркетингови канали. ДА, СЪГЛАСЕН СЪМ Кликни тук за повече детайли