Начало » ЗА НАС

ЗА НАС

от vivreblog
ЗА НАС

Ние сме онлайн дестинация за качество и добър вкус в home декорa и начинa на живот и искаме да ти споделим малко от нашите ежедневни си радости.

Присъствайки в 9 страни и с опит, изграден през всичките 7 години дейност, нашите специалисти са шпдготвили за теб полезни съвети и информация, които да ти помогнат да намериш вдъхновението, от което се нуждаеш!

Тъй като нихаресват красивите неща, внимателно подбираме впечатляващи мебели, закачливи декорации и предмети, които правят деня ти по-красив и ти помагат да изградиш начина си на живот по твой вкус.

ЗА НАС - Home, loverly home | Vivre

В съответствие с новия Закон на ЕС свързан с Общия Регламент за Защита на Личните Данни (GDPR), ви молим, да дадете вашето съгласие относно използването на файлове от тип “Бисквитки” , за следните цели: правилното функциониране на платформата Вивре, измерване на използването на платформата Вивре, разширената функционалност като препоръка на продукти и други типове функционалности, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти чрез различни маркетингови канали. ДА, СЪГЛАСЕН СЪМ Кликни тук за повече детайли