Начало » Vivre стартира ГОЛЯМАТА РАЗПРОДАЖБА

Vivre стартира ГОЛЯМАТА РАЗПРОДАЖБА

от Andrei Mirea
Vivre стартира ГОЛЯМАТА РАЗПРОДАЖБА

Vivre продължава есенните разпродажби и стартира Голямата Разпродажба  на 22 октомври, с отстъпки до 70% на хиляди продукти, основно мотивирани от отвореността на клиентите за онлайн пазаруване, удвоени от нарастващия интерес към интериорния дизайн.

Изборът на продукти, които ще имат ниски цени, ще бъде направен от най-популярните категории, достъпни на уебсайта – мебели, текстил и осветителни тела – и ще има за цел изцяло да предекорирате дома си с продукти, които съответстват на вашата личност.

Кампанията ще бъде достъпна едновременно от 22 до 28 октомври във всичките 9 държави, в които Vivre присъства: Румъния, България, Унгария, Словакия, Словения, Чехия, Хърватия, Полша и Гърция.

Ако преди няколко години потребителите не бяха склонни да купуват мебели онлайн и купуваха предимно декорации, сега Вивре показва, че търсенето на големи мебели нараства.

Броят на онлайн поръчките в категорията мебели се е увеличило с 30% в сравнение със същия период на миналата година, а най-голямо е увеличението  за обзавеждане на хол – дивани и фотьойли – последвано от кухненски мебели – трапезни маси и столове.

В съответствие с новия Закон на ЕС свързан с Общия Регламент за Защита на Личните Данни (GDPR), ви молим, да дадете вашето съгласие относно използването на файлове от тип “Бисквитки” , за следните цели: правилното функциониране на платформата Вивре, измерване на използването на платформата Вивре, разширената функционалност като препоръка на продукти и други типове функционалности, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти чрез различни маркетингови канали. ДА, СЪГЛАСЕН СЪМ Кликни тук за повече детайли