Какво е Вивре и как функционира?

Какво е Вивре и как функционира?

Вивре е една интернет група, която предлага аксесоари за вашият дом и градина. Търсим продукти с високо качество от световен мащаб и развиваме кампании за продажби на много изгодни цени за определен период от време. За да направите поръчка е необходима регистрация в сайта.

Защо ви е необходима регистрация, за да разгледате продуктите?

Системата за кампанийна разпродажба изисква регистрация. Разнообразието от продукти и способността ни да предложим най-добрите цени на нашите клиенти, се определят от тази система. Членството във Вивре Ви предоставя достъп до една разнообразна гама от продукти на много изгодни цени.

Как се плаща?

Плащането може да се осъществи с наложен платеж или онлайн. Вивре използва услугите на компания за плащания онлайн- Epay.bg.

Как се осъществява доставката?

Доставката се осъществява чрез куриерска фирма, в периода отбелязан в страницата на всеки продукт. Периодът за доставка варира между 24 часа и 4 седмици.

Как се изчислява крайната цена?

Крайната цена се изчислява както следва: цената на поръчаните продукти (посочена до всеки продукт), към която се прибавя цената на транспорта, в някои случаи се начислява и такса за маневриране, в зависимост от обема и тежестта на продуктите.

Можете ли да направите покупка и да получите фактура и фирмена квитанция?

Да! Всичко, което трябва да направите е да изберете опция “ДА” на въпроса “Желаете ли фактура” от стъпка 2 на процеса на поръчване (горе в дясно). Ако желаете квитанция, можете да я поискате при доставка, в момента на заплащане.

Забравихте си паролата, какво можете да направите?

Молим Ви да използвате следният интернет адрес: http://www.vivre.bg/user/resetPassword и въведете имейл адреса с който сте регистрирани. Новата парола ще бъде изпратена на вашия имейл адрес.

Как можете да отмените поръчка?

За да отмените поръчка Ви молим да ни изпратите съобщение на следния имейл адрес contact@vivre.bg.

Как да върнете даден продукт?

Поръчките могат да бъдат върнати до 30 дни след тяхното получаване. За да върнете продукт, няколко продукта или цяла поръчка, използвайте линка за Връщане (или натиснете тук) в долния край на страницата и следвайте стъпките. Паричната стойност на върнатите продукти ще бъде прехвърлена в банкова сметка, която ще посочите в последствие. Прехвърлянето на парите ще се осъществи след като Вивре получи обратно върнатите продукти! Връщането на продуктите е безплатно (транспортът се осигурява от Вивре ) и се осъществява чрез куриер.

Имате и други въпроси, как можете да намерите отговорите?

За всякакви въпроси Ви молим да се свържете с нас на следният имейл адрес: contact@vivre.bg или на телефон 359-249-28341 и 359-249-28315.

Top