Кога се провежда Vivre Black Friday?

Vivre Black Friday, събитието с най-значителни отстъпки и най-голям брой продукти на намалени цени, се провежда през ноември и досега събитието е нова възможност за среща на клиентите с щедрата оферта, която им помогна да превърнат къщата си в дома , за който винаги са мечтали. Black Friday, тъй като събитието е широко известно, даде на клиентите възможност да получат достъп до широка гама от домашни продукти от категории като мебели, килими, декорации и лайфстайл, така че те да могат да дадат живот на обстановка, която им харесва. Дивани, ъглови дивани, фотьойли, кухненски аксесоари, килими, спалното бельо и осветителните тела бяха сред най-обичаните продукти.

Абонирай се за бюлетина и бъди сред първите, които ще научат новините за Vivre Black Friday 2020:


Нови рекорди всяка година!

2018

o Над 50 000 поръчки;
o 4 милиона (евро) - Стойност на поръчаните продукти;
o 20 000 едновременни потребители на уебсайта.

2019

o Над 90 000 поръчки;
o 8 милиона (евро) - Стойност на поръчаните продукти;
o 42 000 едновременни потребители на уебсайта.

В Black Friday на Vivre побеждаваме нови рекорди всяка година. Ето защо през 2020 г. ти препоръчваме да се подготвиш навреме и да държиш Vivre под око!

Приготви се за Black Friday 2020!

o Ако все още нямаш акаунт във Vivre, можеш лесно да разрешиш това: кликни върху Регистрация и въведи своя имейл адрес и парола или използвай своя акаунт във Facebook, като отвориш „Регистрирай се чрез Facebook“;
o Увери се, че адресът и данните ти за контакт са верни, за да елиминираш възможността за проблеми с доставката;
o Изтегли Приложението VIVRE;
o Абонирай се за Бюлетина: ти ще си първият, който ще разбере новините;
o Добави любимите си продукти към Любими , за да имаш лесен достъп до тях по всяко време;
o Последвай ни в Социалните Мрежи, ние подготвяме нови изненади всеки ден!

Какво е Black Friday?

Black Friday е най-чаканото събитие за пазаруване през годината поради впечатляващите отстъпки, които търговците прилагат през този период. То бележи началото на зимния сезон за пазаруване за празниците и е най-добрият момент да се възползваш от предложения, отстъпки и специални цени.

Първоначално денят на Black Friday беше свързан със суматохата, предизвикана през 60-те във Филаделфия от треската за перфектния подарък. Претъпканите магазини, затруднените задръствания и нарастващите нужди на населението за пазаруване доведоха до събитието, такова каквото го познаваме днес. Така, всяка година през ноември, ние се радваме на любимите си продукти на най-ниски цени.

Към vivre.bg