FAQ

Продукти

Продуктите на Vivre се представят и продават изключително онлайн.

Категории: Продукти

В зависимост от наличността при доставчика се опитваме да върнем любимите продукти на сайта. Можеш да добавиш продукт в секцията “Любими” и да избереш “Разпродаден |” Извести ме когато е в наличност “, така че ще бъдеш уведомен по имейл, когато се появи отново продукта.

Категории: Продукти

Можеш да намериш желания продукт директно в специалното поле за търсене или като разгледаш категориите продукти от показаното меню. За по-прецизно търсене можеш да използваш филтрите за Цена, Стил, Марка и Цвят.

За филтъра за избор на продукт според доставчици / партньори, редът на показване на доставчиците / партньорите в списъка ще бъде установен автоматично в зависимост от броя на продуктите, които доставчикът / партньорът има в избраната категория / търсене.

Категории: Продукти

Препоръчителната цена от доставчик е продажната цена на дребно, препоръчана от доставчик  и е показана за използване при сравнителната оценка на разходите за продукта.

Категории: Продукти

Ако конкретен продукт е обозначен със значка, съдържаща името на текуща кампания, провеждана от Vivre (например значка Black Sale), това означава, че продуктът е част от нея и се продава на специална цена през целия период на съответната кампания.

Категории: Продукти

Подобни продукти са решението за успешна сесия за пазаруване. Ако желаният от теб продукт не е достъпен на сайта, можеш да избереш подобни продукти
Това са алтернативни варианти, които са част от една и съща продуктова гама, категория или марка.

Категории: Продукти

В количката за пазаруване с една поръчка можете да добавите 20 различни продукта, като за всеки можете да изберете желаното количество.

Категории: Продукти

Продуктите от вашата количка са запазени за 30 минути. След 30 минути те отново стават достъпни на сайта, като са извадени от количката. За да не загубите продуктите, в които сте се влюбили, имате възможност да активирате отново количката, след изтичането на 30-те минути.

Категории: Продукти

Да. За да промените продукт от направената си, но недоставена поръчка, трябва да ни напишете имейл, в който да посочите продукта, който искате да извадите от поръчката и след това ще трябва да направите нова поръчка с новия искан продукт.

Категории: Продукти

Не. Смяната на продукти не е възможна. Въпреки това, можеш да върнеш продукта в рамките на 14 дни от датата на доставка на твоята поръчка, като влезеш в акаунта си, секцията „Връщане“.

Категории: Продукти

Гаранцията на продуктите на Vivre е в съответствие с европейския закон (вижте 9.7. Качество и гаранция) .
Сертификатът за съответствие и инструкциите за употреба могат да бъдат намерени във вашия клиентски акаунт, в секцията „Моите поръчки“ -> „Изтеглете документите“.

Категории: Продукти

Ако сте получили непълен продукт, можете да ни уведомите по имейл на contact@vivre.bg, като посочите номера на поръчката, продукта и липсващите елементи.
Можете да ни изпратите няколко снимки на продукта и да подчертаете липсващите детайли на скицата.
След някои допълнителни проверки, ще се свържем с вас с решение за максимум 3-5 работни дни.
Също така искаме да ви напомним, че имате възможност да върнете продукта безплатно, ако е в рамките на максимум 14 дни след получаването му.

Категории: Продукти

Load More

Към vivre.bg