FAQ

Преживяването с Vivre

Искаме да ти предложим най-красивото пазаруване, затова сме подготвили за теб широка гама от продукти, внимателно подбрани от цял свят.

Ежедневните колекции се провеждат за определен период от време, в който можеш да закупиш продукти, внимателно подбрани от нас, въз основа на концепции, създадени специално за теб. Продуктите често се предлагат в ограничени количества, поради което ти препоръчваме да се възползваш от офертите.

Когато се абонираш за бюлетина на Vivre, ти ще бъдеш информиран с всички новини и изненади, които сме подготвили за теб.
Можеш да се абонираш много лесно от клиентския си акаунт, като получиш достъп до секцията “Данни за профила → Моите предпочитания”

Можеш да избереш честотата на бюлетина директно от профила, като получиш достъп до секцията „Данни за акаунта → Моите предпочитания“ и маркираш варианта, който ти е от полза: „Ежедневен абонамент за бюлетин“ или „Седмичен абонамент за бюлетин“.

Да! Покани приятелите си, използвайки профила си и при първата им поръчка ще бъдеш възнаграден с 20 кредита Vivre, които можеш да използваш в бъдещите си поръчки.

Load More

Към vivre.bg