FAQ

Връщане

Имаш възможност да върнеш продукта в рамките на 14 дни от датата на доставка на поръчката, директно от твоя клиентски акаунт, като влезеш в секцията „Връщане“, избереш подходящите продукти от показания списък и попълниш онлайн формуляра за връщане.
След неговото иницииране, с Вас ще се свърже представител на куриерската компания Спиди, за да вземе пакета.
Върнатите стоки е необходимо да бъдат изпратени опаковани в твърда опаковка, за да се предотвратят щети.
Данните трябва да са верни, така че обработката и плащането им да се извършват навреме.
За продуктите, върху които са извършени нерегламентирани интервенции, тези, които показват следи от износване или прекомерна употреба, драскотини, недостатъци, неравности, механични или електрически удари и тези, при които липсва аксесоарите, си запазваме правото да не бъдат приети.
В случай на продукти, продадени и доставени от Vivre Deco, Клиентът ще поеме цената на таксата за доставка на върнатите продукти, която може да се види в акаунта на клиента и може да варира в зависимост от броя, размера и/или теглото на върнати продукти. Партньорите на Vivre Marketplace могат да предложат да покрият таксата за доставка за върнатите продукти (независимо от причината за връщането, с изключение на случаите на злоупотреба с връщане) в съответствие със собствената си политика за връщане. Условията за връщане са представени на страницата на партньора, в секцията Връщане и гаранция, до която можеш да получиш достъп, като кликнеш върху името на партньора от страницата на продукта, който искаш да върнеш. Връщането и организирането на транспорта се управляват от партньора, заедно с куриерската компания, с която той има договор.

Категории: Връщане

За да се гарантира, че нашите продукти пристигат безопасно, е необходимо да попълните формуляра за връщане, предоставен от нас. По този начин можем да проследим процеса на продуктите до склада и тяхната обработка.
Връщането на продуктите е възможно и по други начини, различни от предлаганите от Vivre, но изцяло на ваша отговорност и разходи.

Категории: Връщане

Можеш да върнеш всеки продукт в рамките на максимум 14 дни от датата на получаването му.

Категории: Връщане

Продукти като бельо, бански костюми или козметика не могат да бъдат върнати, тъй като те могат да застрашат здравето на потребителите, ако са били разпечатани.

Категории: Връщане

Стойността на върнатите продукти ще бъде преведена по посочената банкова сметка, в рамките на максимум 14 дни.

Категории: Връщане

Load More

Към vivre.bg