Фотьойл Jane Olaf Blue

SKU: 1065070
Ползи:
  • 20.33 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
  • Отстъпки за количество за твоя бизнес i
677 99 лв 1038 00 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка чрез плащане с карта
Описание
Височина от пода до седалката: 45 см.
Включени са 2 декоративни възглавници.
Калъфките на възглавниците за седалка, облегалка и декоративните се свалят и се затварят с цип.
Максимална допустима тежест: 130 кг.
Спецификации
Размери: Дължина 89 см/Широчина 88 см/Височина 92 см
Тежест: 23.0 Kg
Материал: структура от шперплат, ПДЧ, бук, бор, еластични пружини, тапицерия от 100% полиестер, пълнеж от силиконови нишки и полиуретанова пяна
Цвят: син
Разтегателен не
3D Model / AR (Augumented Reality) да
Документи
  • Необходим монтаж: да
  • Включени инструкции за монтаж: да
Optisofa
Optisofa е място, където идеите, работата и технологиите се трансформират в малки произведения на изкуството. Нашата работа е да трансформираме визията в готови мебели. Мебели, които ви позволяват да добавите малко топлина и комфорт към домашния уют. Нашата креативност, качество и внимание към детайла винаги имат една и съща цел - да превърнем къщата в Дом с главно „Д". Осъзнавайки факта, че само пълното отдаване ни позволява да създаваме продукти възможно най -близки до съвършенството, ние даваме всичко от себе си. Добавяйки тухла към вашия интериорен дизайн, искаме да създадем уникална атмосфера с вас. Увлечете се и аранжирайте стаята си с нас!

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.