5
3 Отзиви
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Бърза доставка валидна до 12 броя.
  • Време за доставка: между 03 Октомври - 07 Октомври
Ползи:
  • 0.77 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
  • Безплатна доставка в цялата страна за поръчки, платени предварително над 200 лева .
25 99 лв 31 99 лв (-18%) ?
  • -10% КОД: EXTRA10BG Влез в профила си, за да получиш отстъпка
Спецификации
Title
Value
Тежест:
0,340 Kg
Материал:
Wood and aluminum handles, aluminum tube, laser cut synthetic microfiber grade A bristles
Комплект:
10 четки за грим с различен модел и размери
Отзиви
5
3 Отзиви
5 Звезди (3)
4 Звезди (0)
3 Звезди (0)
2 Звезди (0)
1 Звезда (0)
Детайли за продукта
Title
Value
Връщане на продукт:
Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.
Zoe Ayla
От своето скромно начало в 2015 г. брат и сестра Zoë Ayla Roukema и Quinn Roukema имат за задача да направят личната грижа и уелнеса приобщаващи и достъпни. След като е пътувала по земното кълбо, живяла е в различен климат и се е сблъскала с ежедневни екологични натоварвания, нашият основател Zoë Ayla органично прави грижата за себе си приоритет. Отделянето на време за грижа за себе си се превръща в начин на живот, а не в рутина. Ние сме водещ производител и дистрибутор на първокласни продукти за ли1на грижа и красота, предлагани на достъпни цени. Подкрепени от много силни екипи за снабдяване и глобална дистрибуторска инфраструктура, ние предлагаме иновации и тенденции на пазара бързо и ефективно. Нашият първокласен продукт на ежедневна ниска цена ни позволи да изградим силни партньорства с някои от най-големите търговци в света. Zoë Ayla живее в красивия Монреал с приятеля си и едно невероятно голямо спасително куче (кралска овчарка) и прекарва много време, пътувайки за работа между своите офиси в Лос Анджелис, Амстердам и Хонконг.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.