• Бърза доставка
177 99 лв 327 00 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка
Спецификации
Тежест: 13.0 Kg
Материал: неръждаема стомана
Цвят: сив
Комплект: 1 тиган с капак 24x 6.5 см, капацитет 2.9 л<br> 1 тенджера с капак 16x 9.5 см, капацитет 1.9 л<br> 1 тенджера с капак 18x10.5 см, капацитет 2.6 л<br> 1 тенджера с капак 20x11.5 см, капацитет 3.6 л<br> 1 тенджера с капак 24x13.5 см, капацитет 6.1 л<br> 1 бакелитна подложка<br> 18 см кош за пържене с подвижна дръжка
Products from the same brand
Products from the same seller
Документи
Може да се използва на индукционни котлони.
Blaumann
Марката Blaumann е един от водещите световни играчи на световния пазар на продукти за кухнята. От самото си създаване Blaumann се фокусира върху предоставянето на модерна концепция и дизайн за кухненски и битови продукти. Компанията непрекъснато търси нови продукти, технологии и иновативни материали. Blaumann си поставя за цел да осигури на своите клиенти трайни и лесни за ползване продукти, които улесняват ежедневието на потребителите. Водещите сили на марката са професионализъм, качество и прецизност. Създадените продукти преминават през различни тестове, за да отговарят на високите стандарти за качество и дизайн. Всеки продукт, от концепция до дизайн, е предназначен да привлича и задоволява клиентите. Blaumann насърчава здравословния начин на живот, от където идва и желанието да се занимава с внедряването на най-новите и най-сигурните технологии за готвене. Един красноречив пример е трипластовата мраморна технология, която позволява храната да се приготвя по по-здравословен начин.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.