Килим My Luna 86x86 cm

SKU: 1485132
5
3 Отзиви
 • Бърза доставка
Доставка:
 • Бърза доставка валидна до един брой.
 • Време за доставка: между 22 Август - 26 Август
Ползи:
 • 1.31 на точки Vivre i
 • Отваряне на колета при доставка
 • Безплатна доставка в цялата страна за поръчки, платени предварително над 200 лева .
43 99 лв 66 00 лв Препоръчителна цена ?
Описание
Подходящ за подово отопление.
Спецификации
Title
Value
Размер
86x86 см (Дължина 86 см/Широчина 86 см)
Тежест:
1.9 Kg
Материал:
100% мек микрополиестер, височина на косъма 1.9 мм
Цвят:
пепел от рози
Подходящ за подово отопление
да
Размер на килима (см)
90x90
Форма на килим
несиметричен
Отзиви
5
3 Отзиви
5 Звезди (3)
4 Звезди (0)
3 Звезди (0)
2 Звезди (0)
1 Звезда (0)
 • 5 Отлично
  26.05.2022 г.
  Преекрасно красива малка постелка. Не поема прах, лесно се пере и е подходяща да постелка пред легло. Стъпваш на приятна мека материя при ставане. Поръчах две и съм много доволна.
  мария вълчева от СОФИЯ
Документи
Редовно почистване.
Не използвайте прахосмукачка с четка, тъй като това може да повреди килима.
Почистете петната с кърпа и малко вода.
Obsession
Obsession е дъщерно дружество на семейния бизнес Lalee, основан през 1986 г. Днес той се управлява от братята Шикиб, Джавид и Уалид Лали във второ поколение. Успешните модели килими и опитното око за гамата означават, че групата от компании е една от най-големите в индустрията в Европа. Динамичното по-нататъшно развитие на класическите афганистански стоки до днешния индивидуален стил формира основата на успешното бизнес развитие на двете компании. Подписът на дългогодишна традиция и непрекъснато по-нататъшно развитие може да се види във всеки наш уникален артикул. Братята Лали наследиха увлечението към сложната изработка на килими. Как килимите се връзват, ремонтират, перат и търгуват винаги е било част от собствената идентификация, произход и история на семейството. Днес килимарската индустрия се движи повече, отколкото зависи от напрежението между традиция и иновация - съзнавайки древната изработка, тя е изправена пред задачата да отговори на претенциите на съвременния начин на живот, които са упълномощени да го притежават. Ние превърнахме това предизвикателство в наша страст!

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.