Сервиз за хранене 12 части Destiny

SKU: 1529441
  • Бърза доставка
Ползи:
  • 1.97 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
  • Отстъпки за количество за твоя бизнес i
65 99 лв 73 00 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка чрез плащане с карта
Спецификации
Тежест: 5.4 Kg
Материал: порцелан
Цвят: кафяв
Комплект: 4 десертни чинии, всяка с размери: 19x%dx височина %d см <br> 4 чинии за супа с диаметър 21.5 cм всяка <br> 4 плитки чинии, всяка с размери: диаметър 24х височина %d см
Документи
Може да се мие в миялна машина.
Може да използва в микровълнова фурна.
Banquet
Banquet е марка, която предлага пълна гама от кухненски прибори, керамични съдове, порцелан и чаши. Марката отговаря на нуждите на всеки клиент, допълвайки годишните си колекции с около 500 нови продукти. Banquet има дългогодишен опит в областта. Предлага голямо разнообразие от модели, като същевременно уважава изискванията на своите клиенти си по отношение на качеството и функционалността на продукта. Вдъхновяваща, практична и полезна за вашата кухня. Днес продуктите Banquet се продават в над 20 страни в Европа и извън нея и се използват от милиони доволни клиенти.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.