• Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 26 Септември - 27 Септември
  • Продуктът се доставя от Romania.
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
26 62 лв 32 13 лв Препоръчителна цена ?
Описание
Description: Инструменти за премахване на черни точки: Нови инструменти за премахване на черни точки с различни размери и ъгли за извличане на черни / бели петна и премахване на различни пъпки, пристъпи, акне, мазнини по брадичката, бузата, челото и носа. Предложения за употреба: 1. Измийте първо лицето си, за да сте сигурни, че гримът ви е премахнат и че кожата ви е чиста. Избягвайте обаче да правите това след измиване на лицето си, тъй като черните точки са твърде меки, така че е трудно да ги блокирате, без да ги счупите. 2. Намерете позицията на "повърхността" на черната точка. Внимателно натиснете страната на черната точка. 3. Пръстен с триъгълник и екструзия: специален триъгълен дизайн елиминира акнето, черните точки и мастните частици. Частта от затягащия пръстен по-добре почиства остатъчното запушване след маскиране. 4. Почистете кожата отново и използвайте тонове и овлажнител. 5. Измийте добре ръцете си със сапун и топла вода, след което използвайте медицински тампон с алкохол, за да почистите всички необходими инструменти. ВНИМАНИЕ: Правилното използване улеснява нещата, не ви препоръчваме да използвате препарат за грим преди узряването на акнето и ви препоръчваме да избършете всички инструменти с алкохол преди и след всяка употреба. Цвят: сребърен Материал: неръждаема стомана Размери на опаковката: 18 x 4 x 2 см Тегло: 90 g
Material: неръждаема стомана
Instructions:
Set:
Подобни продукти
Спецификации
Размер No size
Материал: неръждаема стомана
Цвят: сребърен
Отзиви
5.00
2 Отзиви
5 Звезди (2)
4 Звезди (0)
3 Звезди (0)
2 Звезди (0)
1 Звезда (0)
  • 5 Отлично
    11.07.2022 г.
    Много добри и прецизни! С удобна кутийка.
    Г.Т. от СОФИЯ
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.