• Бърза доставка
  • 3 броя остават
Доставка:
  • Бърза доставка валидна до един брой.
  • Време за доставка: между 28 Юни - 06 Юли
Ползи:
  • 12.98 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
  • Безплатна доставка в цялата страна за предплатени поръчки над 99 лева.
1298 99 лв 1358 90 лв (-4%) ?
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка чрез плащане с карта
Описание
Оставете се да бъдете пленени от бюфета Jaipur, за да украсите дома си в екзотично-индустриален стил.
Внушителният му външен вид и деликатността на детайлите го правят организационна мебел, чийто чар ще съблазни любителите на елегантни етнически мебели.
Здрав, благодарение на дървената си конструкция от ела и черните железни крака, този шкаф с пет чекмеджета и два шкафа побира голямо пространство за организация.
Декоративният детайл: мандалите и етническите граници, издълбани в предната част на чекмеджетата, боядисани в бежови тоналности.
Спецификации
Title
Value
Размери:
Дължина 90 см/Широчина 40 см/Височина 120 см
Тежест:
36.0 Kg
Материал:
мебелна конструкция от дърво от ела, чекмеджета в MDF дъска, крачета от желязо, метални дръжки
Цвят:
натурално, светлобежов, черно, син
Подходящ за използване на открито
не
Документи
Гарантирано качество
Гарантираме, че този продукт е оригинален и фирма Vivre е упълномощена да го продава
Инструкции
  • Необходим монтаж: не
  • Включени инструкции за монтаж: не
Burkina Home Decor
В Burkina Home Decor сме в контакт със света на интериорната декорация повече от 25 години, през 2014 г. създадохме новата си марка. Под това внушително име Burkina Home Decor откриваме голямо разнообразие от мебели и декоративни предмети, които могат да бъдат поставени във всички стаи на къщата. В Burkina Home Decor ние представляваме, продаваме и разпространяваме мебели и декорация. Тук ще намерите вдъхновение, дизайн и качество във всички артикули с много личен щрих, който ще се адаптира към всички стилове. Специфичният и изискан стил, който характеризира продуктите на Burkina Home Decor, е диференциращият елемент и една от основните марки на къщата. Продуктите на Burkina Home Decor правят разликата. Те са декоративни предмети, които няма да ви оставят безразлични и ще придадат на дома ви елегантния щрих, който търсите. Нещо повече, те отговарят на всички стилове. Разполагаме с разнообразни мебели и декоративни артикули, които ще придадат на вашата стая много личен характер, който ще ни напомня за древни източни култури или екзотични страни. С Burkina Home Decor винаги ще намерите нещо, което отговаря на вашия стил.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.