12 90 лв 19 62 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
Описание
Description:

Тестеният съд е направен от висококачествен силикон и може да се използва във фурната и в микровълновата.
Формата за печене на силикон е идеална, независимо дали провеждате парти или любител на тортата, ако имате нещо специално да кажете на събитие или ако искате да подчертаете таланта си като сладкар.
Поддържа се лесно.
Може да се почиства в съдомиялната машина.
Издържа на екстремни температури: от 40 ° C до максимум + 230 ° C.
Тази форма на силиконово печене има формата на числото "5" и е идеална за приготвяне на торти и торти в тази форма, като зарадва всеки любител на домашно приготвените сладкиши. Формата е лесна за поддържане, като е направена от силикон, което улеснява отделянето на тортата. Намажете с масло преди първата употреба. Силиконът е с високо качество, издържа на студ и топлина при температури между -40 ° C и + 230 ° C. Формата може да се използва във фурната, фризера, микровълновата и може да се мие в съдомиялната машина.

Цвят: червен

Материал: силикон

Марка: Maxx

Размери: прибл. 23 х 19,5 см (Д х Ш)


Material:
Instructions:
Set:
Спецификации
Тежест: 0,110 Kg
Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.