Хавлийник Kapitan Uno, халка, черен мат, неръждаема стомана 6x19x17см

SKU: 2101824
 • Бърза доставка
Доставка:
 • Време за доставка: между 06 Декември - 14 Декември
 • Продуктът се доставя от Bulgaria.
Ползи:
 • Отваряне на колета при доставка
49 06 лв
Описание
Колекция Uno е символ на масивните и непреходни свойства на неръждаемата стомана. Артикулите акцентират върху овалните линии и кръглото оформление на аксесоарите. В този случай, визията комплиментира качеството и позволява на стоманата да излезе на преден план. По този начин аксесоарите Uno поставят ударението в интериора на банята върху себе си и се превръщат в неделима част от помещението. Колекцията е създадена за да удовлетвори изискванията на най-капризните и взискателни от нас, тези които търсят успеха и реда във всяко едно отношение.Kapitan е български производител на аксесоари за баня от неръждаема стомана с марка INOX 304. Работата с неръждаема стомана е предизвикателство от огромна величина, но за сметка на това нейните качества я правят незаменим материал в агресивна и водна среда – здравина, антикорозионни качества, антибактериални свойства. Заради това тя е предпочитан материал в помещения като обществени санитарни помещения, детски и медицински заведения, ресторанти и хотели. Давността на неръждаемата стомана е вечна. Тя няма декоративно покритие и образува естествен слой, който се самовъзстановява при компрометиране. Никелът позволява полирането до огледален блясък и я заздравява допълнително. Аксесоарите на Kapitan са окомплектовани с всички необходими крепежни елементи за класически монтаж: дюбели и винтове от неръждаема стомана, защото патентованата основа kapitan позволява сами да решите как да монтирате – с винтове или с лепене. Висококачествената акрилна лента 3M VHB 4950 Ви дава възможност да монтирате аксесоарите за баня сами, чрез лепене, без да пробивате скъпите плочки в новата си баня и без да викате майстори у Вас! Ако решите да смените позицията на монтиран с 3M VHB лента аксесоар, той се демонтира лесно, като лентата просто се изрязва с нож. Остатъка се почиства без да оставя никакви следи по плочките! С резервен монтажен кит лепило може да залепите отново аксесоарите, където искате.
Подобни продукти
Спецификации
Размер 6x19x17см
Тежест: 1.0 Kg
Цвят: Черен мат
Отзиви
5.00
1 Отзиви
5 Звезди (1)
4 Звезди (0)
3 Звезди (0)
2 Звезди (0)
1 Звезда (0)
 • 5 Отлично
  29.07.2022 г.
  Жалко, че куриерската фирма, която използват не е много коректна. Иначе производителя е добър, качествен продукт. В комплекта има и дюбели, но аз предпочитам да ги залепя. Доста здраво стана. Избрах черно, защото е по-модерно.
  P.M. от СОФИЯ

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.