• Бърза доставка
112 90 лв
Разпродаден
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка
Описание

Комплекта включва: 2бр. Anti-colic шише за хранене на бебе Barbabebe 160ml, 2бр. Anti-colic шише за хранене на бебе Barbabebe 240ml, 1бр. Ръчна помпа за кърма Barbabebe, 2бр. Подплънки за кърмачки, 1 комплект 2бр. силиконови биберони Barbabebe.

Шишетата Barbabebe Anti-colic са с физиологичен силиконов биберон, който съчетава плюсовете на стандартен биберон и ортопедичен биберон. Поради тази причина той е изключително удобен и приятен за ползване дори и от бебета, които преди това са ползвали стандартен или ортопедичен биберон. Anti – colic силиконов клапан, който не позволява в шишето да се образува вакуум и предотвратява смесването на въздух с млякото течността. Тази вентилационна система осигурява спокойното протичане на млякото, като намалява поглъщането на въздух от бебето и съответно намалява коликите. Капачката на шишето е специално проектирана при затваряне на шишето да запушва върха на биберона, за да не протича по време на транспортиране. Лесно за почистване благодарение на широките отвори в двата края на шишето. Изработени от висококачествен полипропилен PP, без съдържание на бисфенол-А BPA Free и фосфати. С удобна форма за хващане.

Ръчната помпа за кърма Barbabebe е с елегантен дизайн и силиконов масажор за комфорт при изцеждане. Лека, ефективна и лесна за употреба. Преносима: Толкова е лека, че можете да я използвате навсякъде където се намирате. Удобна: със силиконов масажор и ергономична ръкохватка. Ефективна: имитира сученето на вашето бебе. Съвместима с бутилки за хранене Barbabebe Anti-colic и други шишета с широко гърло предлагани на пазара. Подходяща е за стерилизация на пара с електрически стерилизиатор, в микровълнова печка или във вряща вода. Може да се мие в съдомиялна машина, но само на горната тава. Не съдържа бисфенол-А-BPA Free.

Еднократните подплънки за кърмачки на Barbabebe са специално изработени за сигурна защита срещу протичане в периодите между кърменията. Те са тънки и със специално покритие наподобяващо пчелна пита, което не позволява протичане. Изключително мекото покритие предпазва зърното и държи гърдата суха. Уникалният дишащ водоустойчив външен слой запазва дрехите защитени. Подплънките за кърмачки на Barbabebe са удобни и дискретни. Всяка подплънка е индивидуално опакована и има лепенки, за закрепяне към сутиена, за да не се размества. Спецификация: Абсорбация на вода >120 g. Задържане на мляко >45g. Размер: 130*130mm; Съдържание на 1 пакет-20 бр. В комлекта има 2 опаковки


Video
Спецификации
Тежест: 1.0 Kg
Цвят: розов
Отзиви
5.00
1 Отзиви
5 Звезди (1)
4 Звезди (0)
3 Звезди (0)
2 Звезди (0)
1 Звезда (0)
  • 5 Отлично
    24.07.2022 г.
    Функционални, практични и много лесни за почистване и поддръжка!
    ЦГ
Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.