Tomy Toomies Ракета Фонтан E72357 0

SKU: 2145404
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 01 Март - 04 Март
  • Продуктът се доставя от Bulgaria.
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
43 90 лв
Описание
Водна игра: Ракетата се издига и приземява правейки воден фонтан.
• Вижте как: Напълнете дупката в горната част на ракетата с вода и вижте как малкият и пътник се издига и пада от нивото на водата.
• Магическа изненада: задръжте ракетата и да вижте бягството на водата в страхотна форма купол!
• На закрито и на открито: проектиран за вана и идеален за използване във всеки плитък басейн или по крайбрежието.
• Изгражда увереност: един забавен начин да децата да са по-щастливи при мокренето на косата.
• Подходящи за 12м+. Не се изискват батерии.
• Tomy Toomies ръцете на забавлението!
Начинаещите акванавти ще бъдат готови за излитане, когато отброяването на времето за къпане започва! Ракетата фонтан на Toomies има невероятна изненада всеки път, когато достигне звездите. Просто pотопете космическия кораб в банята или в плитък басейн и гледайте какво се случва, когато ракетата се наводнява с вода.
Има един малък извънземен на борда, който гледа през дупката движейки се нагоре и надолу когато ракетата се запълва или изпразва от водата. След това задръжте космическата ракета горе високо, за да видите как водата тече в една невероятна форма купол! Проектиран за часове на забавление в банята, Фонтана Ракета е чудесен начин за забавно мокрене на косата.
Това е забавен начин да се къпеш и чудесен начин да се охладиш през деня в горещото лято. Както с всички останали играчки на Tomy Toomies, родителите и децата ще обичат да откриват нови начини за игра. С ярки цветове за стимулиране на сетивата, малките ще развият фините си двигателни умения, докато изследват ракетата и нейните работи. Тя е с двойни крила, които се използват като стойка за поставяне права, когато не се използва.
Не се изискват батерии. Подходящ за деца на възраст над 12 месеца.
Tomy Toomies обичат да се забавляват: това е в сърцето на всичко, което правим. Ние сме пълни с малки изненади, които ще зарадват вас и вашето дете, защото ние знаем, че спомените са формират, когато смехът е споделен!
Toomies ръцете на забавлението!
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 1.0 Kg
Цвят: многоцветен
Отзиви
5.00
1 Отзиви
5 Звезди (1)
4 Звезди (0)
3 Звезди (0)
2 Звезди (0)
1 Звезда (0)

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.