Матрак classic foam, еднолицев 100x200 см

SKU: 2178831
размер
  • марка: Интерматрак
  • Продадено и доставено от: Intermatrak
  • 3 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 06 Октомври - 24 Октомври
Ползи:
  • 11.52 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
384 00 лв
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка
Описание
Classic Foam, еднолицев - Еластично полиуретаново ядро. - Иглонабит латексиран флиц. - Прошивка от вата, пенополиуретанова пяна и нетъкан текстил Spunbond. - Висококачествена тъкана дамаска. - Рамка от иглолистен материал. - Височина на матрака 19 см. - Гаранционен срок 2 години. Матрак Classic - еластична пяна, принадлежащa към стандартната колекция на марката, но характеризиращ се с устойчивост на натоварване. Пенополиуретановото ядро на матрака стои върху здрава иглолистна рамка с плоскост от фазер, което успешно решава проблема с липсата на ламелна рамка. Пенополиуретана е с отлична въздухопропускливост и ортопедични характиристики в зависимост от потребностите. Допълнителна защита е и олекотеният подложен филц за обезшумяване. Външната жакардова дамаска е подплатена с полиестерна вата и нетъкан текстил Spunbond, което я дарява с по-голяма мекота. Текстилът е преминал необходимата антиакарна обработка. Доставка: При наличност на продукта в склад, срок на доставка - 3 работни дни. Ако продукта не е наличен на склад, срок на доставка - от 15 до 40 работни дни.
Спецификации
Title
Value
Размер
100x200 см (Дължина 200 см/Широчина 100 см/Височина 19 см)
Тежест:
30.0 Kg
Материал:
Еластично полиуретаново ядро. Иглонабит латексиран флиц. Прошивка от вата, пенополиуретанова пяна и нетъкан текстил spunbond. Висококачествена тъкана дамаска. Рамка от иглолистен материал.
Цвят:
бял

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.