Сгъваема Детска Маса за Игра mlm с Два Типа Повърхности и Лесно Прибиране 59х59х46.5 см 59х59х46.5 см

SKU: 2186987
  • Бърза доставка
  • Остава 1 брой
Доставка:
  • Време за доставка: между 07 Октомври - 10 Октомври
  • Продуктът се доставя от Bulgaria.
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
84 99 лв 169 00 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Височината на масата се регулира
Размер на масичката (максимално повдигната) Дължина:59см - Ширина:59см - Височина:46.5см
Размер на масичката прибрана като куфар Дължина:39.5см - Ширина:15.5см - Височина:30см

Масичката е идеално допълнение за стаята на вашето дете. Тя ще създаде подходящи условия за игра и развитие, а когато приключите с играта можете да я приберете лесно и удобно.

Масичката BabyGo разполага с два типа повърхност. Едната повърхност е гладка, а втората е под формата на основа за конструктор. Там вашето дете ще може да построи кула или замък който да е стъпил здраво на масата.

Под повърхността на масичката има отделение с дълбочина 6см където може да приберете няколко игри, а от страни на масата може да закачите малките кутийки от комплекта за да съберете повече играчки.

Когато приключите с игрите в детската стая и искате да се пренесете в хола, лесно преобразувайте масичката в куфар и я закарайте там - Това също ще е лесно, има колелца :)

Този продукт отговаря на правилата за безопасност на Европейския съюз, добре заоблени ръбове и ъгли, за да се избегнат наранявания на децата.

Спецификации
Title
Value
Размер
59х59х46.5 см
Тежест:
3.0 Kg
Цвят:
Многоцветни
Отзиви
5.00
1 Отзиви
5 Звезди (1)
4 Звезди (0)
3 Звезди (0)
2 Звезди (0)
1 Звезда (0)

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.