Ластици за коса Sanity Chicho wSZA, против въшки

SKU: 2198248
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 27 Септември - 29 Септември
  • Продуктът се доставя от Romania.
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
39 98 лв 49 98 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Ластици за коса против въшки Sanity Chicho wSZA

КАК РАБОТИ?

Въшките (Pediculosis humanus capitis) могат да бъдат често срещани както при деца, така и при възрастни. Най-често се намират в косата, но могат да бъдат намерени и върху дрехи или други дрехи, които влизат в пряк контакт с главата, като шапки, шапки, шалове. Главите въшки не могат да оцелеят повече от три дни без кръв, а инкубационният период продължава около седмица. Те са привлечени от характерната миризма на човешкото тяло.

Ароматерапията е естествена, безопасна и ефективна алтернатива на химикали (биоциди), които обикновено се използват за обезпаразитяване на растения, като инсектицида пиретрин. Анализирайки характеристиките на естествените етерични масла, съдържащи се в продукта Chicho wSZA, трябва да помислим и за дезинфектанти за замърсяване с въшки.

Група биохимични съединения с такова действие, които се намират в тези етерични масла, са феноли, оксиди, терпени, сесквитерпенови лактони и кетони.

Те действат по два начина:

- Парализира въшките, действайки върху нервната система;

- Или унищожете дихателната система на въшките.

В състава на сместа, използвана за насищане на ластиците Chicho wSZA, откриваме следните етерични масла: мента, лавандула, чаено дърво, Neem, копър и розмарин, които съдържат групата на биохимичните съединения, споменати по-горе.

По този начин под въздействието на топлината, генерирана от скалпа, тези етерични масла се изпаряват и засягат дихателната система на въшките, което създава защитна зона около лентите и предотвратява появата на други въшки.

Масло от чаено дърво

Маслото от чаено дърво е естествен препарат, използван срещу въшки, който е ефективен за тяхното незабавно отстраняване и предотвратяване на бъдещо замърсяване.

Ниймово масло

Нийм е дърво, открито в Източна Индия. Той е високо ценен в медицината поради многобройните си свойства и се използва като здравословен и естествен инсектицид. Тези свойства го правят важен съюзник срещу въшките, тъй като са естествен и здравословен начин да ги държите на разстояние.

Етерично масло от розмарин и лавандула

Това е просто лекарство, което действа благодарение на миризмата, която е непоносима за въшките и ги държи далеч. Този препарат придава на косата свеж и приятен аромат. По този начин използването на превантивна мярка може да се превърне в доста приятен ежедневен навик.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

100% натурални и нетоксични съставки -

Ниймово масло, масло от чаено дърво, етерично масло от розмарин и лавандула.

Практично и дискретно решение. Предлага се в два цвята: розов и син.

УПОТРЕБА:

ЕФЕКТИВНА ЗАЩИТА

Ластиците Chicho wSZA предлагат практичен и дискретен метод. Продължителността на действие на ластика е около 2-3 седмици. По този начин кутията с 4 ластика е специално проектирана да има продължителност на действие от 2 месеца.

Подобни продукти
Спецификации
Размер Cutie: 10.5 x 10 x 1.3 см
Тежест: 0,023 Kg
Цвят: Albastru/Roz
Отзиви
5.00
1 Отзиви
5 Звезди (1)
4 Звезди (0)
3 Звезди (0)
2 Звезди (0)
1 Звезда (0)

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.