Дамски обувки Sophia Swarovski Eiffel Tower Shoes 40

SKU: 2211367
  • Бърза доставка
Ползи:
  • 13.5 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
450 00 лв
Разпродаден
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка
Описание
Комфорт и Стил
Стилът на SOFRONIEV веднага привличат вниманието. Отпред очите ви се радват на меката и гладка италианска кожа шевро, но отстрани и отзад започва магията. Макар че универсалните им дизайни варират, токът остава един и същ - изкусно обърнати Айфелови кули - издигащи класическите ви черни обувки на висок ток. Бъдете стилна и модерна с всяко облекло. Ходилата са кожени, като в извивката е вградена мемори пяна за по-голям комфорт при ходена. Капачките на токчетата са от специален материал, който е издръжлив на износване и предотвратява щракането при ходене. Височината на всеки ток на Айфеловата кула е приблизително 10,5 см., като за по-голям комфорт е сложена платформа за да намали височината на 8,5см.
Независимо дали пътувате по работа, на семейно, специално, официално събитие, заминавате набързо за уикенда или се отправяте на пътешествие по света, имате нужда от луксозни обувки, които да са в крак с Вас. Токчетата заемат ценно място, така че поддържайте нещата прости с черния дизайн на SOFRONIEV. Те подхождат на всичко - от дънки до дневна, коктейлна или вечерна рокля.
Обувките SOFRONIEV са проектирани така, че да са леки и издръжливи, което ви гарантира, че можете да се разхождате по подиума на живота с увереността на човек, който знае какво иска да постигне.
Идеалният баланс между лукс и стил гарантира, че вашите SOFRONIEV ще бъдат новите ви любими токчета!
Спецификации
Размер 40
Тежест: 1.3 Kg
Цвят: black

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.