Комплект от 2 пинсети Zoe Ayla

SKU: 2215571
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Бърза доставка валидна до 7 броя.
  • Време за доставка: между 16 Август - 22 Август
Ползи:
  • 0.53 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
  • Безплатна доставка в цялата страна за поръчки, платени предварително над 200 лева .
17 99 лв 22 99 лв (-21%) ?
Описание
Тази пинсета с фина точка и наклон позволява прецизно отстраняване и скубане на веждата, лицева и врастнала коса, без да навреди на кожата.
Спецификации
Title
Value
Размери:
Дължина 5.5 см/Широчина 1.2 см/Височина 14.3 см
Тежест:
0,046 Kg
Материал:
стомана
Отзиви
5.00
2 Отзиви
5 Звезди (2)
4 Звезди (0)
3 Звезди (0)
2 Звезди (0)
1 Звезда (0)
Zoe Ayla
От своето скромно начало в 2015 г. брат и сестра Zoë Ayla Roukema и Quinn Roukema имат за задача да направят личната грижа и уелнеса приобщаващи и достъпни. След като е пътувала по земното кълбо, живяла е в различен климат и се е сблъскала с ежедневни екологични натоварвания, нашият основател Zoë Ayla органично прави грижата за себе си приоритет. Отделянето на време за грижа за себе си се превръща в начин на живот, а не в рутина. Ние сме водещ производител и дистрибутор на първокласни продукти за ли1на грижа и красота, предлагани на достъпни цени. Подкрепени от много силни екипи за снабдяване и глобална дистрибуторска инфраструктура, ние предлагаме иновации и тенденции на пазара бързо и ефективно. Нашият първокласен продукт на ежедневна ниска цена ни позволи да изградим силни партньорства с някои от най-големите търговци в света. Zoë Ayla живее в красивия Монреал с приятеля си и едно невероятно голямо спасително куче (кралска овчарка) и прекарва много време, пътувайки за работа между своите офиси в Лос Анджелис, Амстердам и Хонконг.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.