Комплект lati за баня, долен и горен шкаф, с led луни и полица, колона с рафтове, водоустойчиви, влагоустойчиви, mdf 16мм Lati

SKU: 2219816
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 28 Март - 05 Април
  • Продуктът се доставя от Bulgaria.
Ползи:
  • 58.38 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
1946 00 лв
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка
Описание
Мебели за баня Висота е един от малкото български брандове, където производителят упражнява пълен контрол не само върху технологичният етап на изработката, но и върху концептуалният. Дизайнерите на Висота не се страхуват да предложат своят собствен прочит върху актуалните световни тенденции в интериорния дизайн. Резултатът е стилно и лимитирано портфолио от мебели за баня, където ергономичността среща елегантността и грацията в продуктовия дизайн. Иновативната визия на мебелите се осъществява благодарение на безкомпромисното отношение към качеството, което Висота налага и поддържа над 30 години. Производственият инвентар е съставен от световно известните производители на дървообработващи машини „HOLZHER” и „MARTIN” - Германия, и „STEMAS” и „VIET” - Италия. Мебелите Висота са предназначени за дълга и спокойна експлоатация, която да покрива критериите на най-взискателните от нас, които не биха се задоволили с нищо по-малко от най-доброто. Всички ние започваме и завършваме деня си пред мебелите в нашите бани и кухни. Те са централна част от нашето ежедневие. Мебели Висота предоставят възможността да превърнем началото и завършека на деня си в нещо повече от рутинни действия, а именно носещи радост, уединение и концентрация ритуали. Освен висококачествените материали, които са влагани в изработката и асемблирането на мебелите, Висота прилагат и реномирани импрегнанти, грундове, лакове и финишни материали. Освен изчистена и завършена продуктова визия, те осигуряват на мебелите надеждност и издръжливост на влага, триене и миене - фактори, които трудно могат да бъдат избегнати. PVC плоскостите, които Висота използва в производството на своите мебели, са винаги с дебелина между 16-19мм. Осигурявайки надеждна дебелина на материала, компанията гарантира здравината и стабилността на завършения продукт. Нещо повече, PVC материалът превръща мебелите в напълно водоустойчиви и влагоустойчиви изделия. Така дори директната водна струя не е способна да наруши тяхната функционалност, механични качества и безупречен външен вид. С PVC мебели Висота може да сте сигурни в стабилността на Вашите мебели, без значение от близостта им до душ или смесител. MDF мебелите Висота са изработени от влагоустойчивият MDF материал, който по същество представлява двойно ламинирана плоча, изградена от дървесни влакна, които се лепят посредством специална технология. Важно е да се отбележи, че мебелите за баня от MDF са напълно влагоустойчиви, но задължително трябва да бъдат монтирани в помещения с безупречно работеща вентилация. Също така не трябва да бъдат директно поливани с вода. В случай на инцидентен досег на MDF мебел с вода повърхността трябва да бъде подсушена възможно най-бързо.
Спецификации
Размери: Дължина 240 см/Широчина 100 см/Височина 257 см
Тежест: 40.0 Kg
Материал: Водоустойчив pvc
Цвят: Бял
Комплект: 1 колона 30х34х190см 1 долен шкаф 106х51х87см 1 горен шкаф 104х18х80см

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.