Проектор за детска стая reer 52100, Бял

SKU: 2239238
 • Бърза доставка
 • Остава 1 брой
Доставка:
 • Време за доставка: между 12 Декември - 13 Декември
 • Продуктът се доставя от Bulgaria.
Ползи:
 • 0.89 на точки Vivre i
 • Отваряне на колета при доставка
29 99 лв
Описание
Description:

Заспи под звездното небе !

Един балансиран сън е особено важен за развитието на децата, защото новите впечатления се обработват особено през нощта. Но не само един приключенски ден, но и страхът от тъмнината може да попречи на малките авантюристи да заспиват.
Starlino, звездният проектор придружава малкото ви в страната на сънищата и осигурява чувство за безопасност и комфорт през нощта.

Искряща светлинаЗвездна проекция с промяна на цвета

Starlino проектира успокояващ звезден образец върху тавана и създава вълшебна атмосфера в детската стая. Благодарение на автоматичната промяна на цвета, звездното небе плавно превключва между червено, зелено и синьо. Ако желаете, любимият цвят на детето може да бъде зададен с функцията за заключване. Благодарение на 3 различни нива на яркост, интензивността на звездната проекция може да се адаптира индивидуално.

Мека светлина за ориентацияБлагодарение на функцията за бяла светлина

Звездният проектор е допълнително оборудван с режим нощна светлина. При тази настройка проекторът свети отвътре навън и по този начин осигурява меко бяло осветление за ориентация. Освен това, докато използвате функцията за ориентиране, цветното звездно небе също блести.

Гъвкаво и безопасно използванеБлагодарение на работата на уреда с батерии

Светлината на нощната лампа се захранва с батерии. Благодарение на фиксираното отделение, нощната лампа е безопасна за деца. Дори продължителното използване не създава опасност от развитието на топлина, благодарение на модерната LED технология.

ЕнергоспестяващаLED технология и функция Таймер

Благодарение на енергоспестяващата LED технология, нощната светлина има умерена консумация на енергия. Така едно зареждане на батерията осигурява много просветни нощи. Благодарение на опционалната функция таймер, Starlino автоматично се изключва след около. 30 минути и по този начин запазва батерията.

Детеайли за продукта

 • успокояваща проекция на светлината със звездно небе и промяна на цвета
 • режим нощна светлина: нежна, бяла нощна светлина с цветна звезда
 • енергоспестяваща LED технология
 • три избираеми нива на яркост
 • опция таймер: 30 минути
Icon Schrank-und Schubladenriegel

Material:
Instructions:
Set:
REER
Компанията Reer е създадена през 1922-а година от Robert Reer. В качеството си на доставчик на електрически компоненти за известни фирми като Bosch, Siemens или AEG, Reer създава добро реноме и полага основите на своето днешно техническо know-how. Paul Mörk поема управлението на фирмата през 1962-а година и оттогава се фокусира върху производството на електрически уреди за новородени. Тогава започва да произвежда нощните лампи, с чиято помощ децата да не се страхуват от тъмното. Две години по-късно е лансиран пърсия нагревател за биберони, който е разпространяван с името „Mabo”. Още от този момент, Reer се превръща в една от най-иновативните компании в бранша, през 1974-а година е първата фирма, която представя бебефона.Приблизително 12 години по-късно, на Paul Mörk му идва идеята да дезинфекцира бибероните с помощта на водни изпарения. Днес всяка майка познава и цени този апарат. Reer полага усилия да подобрява и създава нови продукти за младите семейства. В качеството си на лидер на пазара в сферата на продуктите за детска грижа, марката Reer създава интелигентни продукти, които носят безопасност и комфорт.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.