Защитна мрежа за растенията reer 83011, Ø 20 см

SKU: 2239421
 • Бърза доставка
Доставка:
 • Време за доставка: между 07 Февруари - 08 Февруари
 • Продуктът се доставя от Bulgaria.
Ползи:
 • 0.44 на точки Vivre i
 • Отваряне на колета при доставка
14 99 лв
Описание
Description:


…което не позволява децата да поставят пръст в устата си

Децата изследват домовете си с нарастваща мобилност и любопитство. Понякога играят с растенията, стоящи на пода или с които се намират на маси или бюфети. Но почвата и торовете могат да доведат до фатални злополуки, тъй като това може да бъде особено опасно, ако попадне в устата на детето. Инсталирането на предпазна мрежа за защита на растенията не позволява на малките деца да изваждат съдържанието на саксията и позволява на детето ви да открие света по безопасен начин.

Детско заключване благодарение на запушалка със специален бутон

Специално разработеният и защитен от деца бутон държи почвата безопасно и сигурно заключена от малките.
Запушалката на кабела позволява платформата за защита на растенията да бъде гъвкаво регулирана спрямо диаметъра на вашето растение. Благодарение на регулируемата дължина, кабелът обгражда стеблото на растението, като по този начин се предотвратява навлизането на детето ви в гърнето.

Бърз и лесен монтаж, както и практична употреба

Мрежата за растителна защита може лесно да бъде настроена само в няколко стъпки: издърпайте я над гърнето, затворете кабела с практичния бутон - направено! Мрежата дискретно изчезва зад гърнето на растението. Функционалният материал е пропусклив за въздуха и не трябва да се отстранява за поливане.

Детайли за продукта:

 • възпрепятства децата да събират почвата и торовете, които съдържа
 • Заключване за деца: Заключващ кабел със специален бутон бърз и лесен за инсталиране
 • дискретно: може да се скрие зад гърнето
 • практически: няма нужда да се премахва при поливане
 • подходящ за саксии с диаметър до 20 см
 • също налични за диаметър до 30 см (номер на артикул: 83221)
 • цвят: черен
 • материал: 100% найлон
 • съдържание: 1 брой
Icon Schrank-und Schubladenriegel

Material:
Instructions:
Set:
REER
Компанията Reer е създадена през 1922-а година от Robert Reer. В качеството си на доставчик на електрически компоненти за известни фирми като Bosch, Siemens или AEG, Reer създава добро реноме и полага основите на своето днешно техническо know-how. Paul Mörk поема управлението на фирмата през 1962-а година и оттогава се фокусира върху производството на електрически уреди за новородени. Тогава започва да произвежда нощните лампи, с чиято помощ децата да не се страхуват от тъмното. Две години по-късно е лансиран пърсия нагревател за биберони, който е разпространяван с името „Mabo”. Още от този момент, Reer се превръща в една от най-иновативните компании в бранша, през 1974-а година е първата фирма, която представя бебефона.Приблизително 12 години по-късно, на Paul Mörk му идва идеята да дезинфекцира бибероните с помощта на водни изпарения. Днес всяка майка познава и цени този апарат. Reer полага усилия да подобрява и създава нови продукти за младите семейства. В качеството си на лидер на пазара в сферата на продуктите за детска грижа, марката Reer създава интелигентни продукти, които носят безопасност и комфорт.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.