Детски спален комплект за кошара 8 части cristiano mari, ortum sweet 100% натурален омекотен памук Комплекта включва ; 8 части

SKU: 2325234
  • Бърза доставка
  • 2 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 27 Февруари - 28 Февруари
  • Продуктът се доставя от Bulgaria.
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
249 99 лв
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка
Описание
Детския спален комплект се състои от 8 части, изработени от специално обработен и допълнително омекотен памук, съобразен с всички стандарти за безопасност на тъканите и багрилата. Допълнителната обработка на материала го прави мек и приятен при допир. Дизайна и цветовете са подбрани и разработени от екип специалисти, за да се чувства вашето дете комфортно . Комплекта включва ; 8 части Калъфка 35/45 (1 бр) Чаршаф100/150 (1бр) Мека и олекотена завивка 95/145 (1 бр) Плик за олекотена завивка 95/170 ( 1 бр) Вързанки / обиколник / странични 2 броя (40/140) и напречни 2 броя (40/60) Инструкции за грижа: Машинно пране на 30 градуса . Да се центрофугира на ниски обороти . Да не се суши в сушилня. Да не се използват избелващи препрати и силно активни прахове за пране . Моля спазвайте всички инструкции за да си гарантирате много дълъг живот на продукта Гаранция: Ние гарантираме за нашето качество при спазване на всички посочени инструкции за грижа към продукта. Разполагаме с 24 часово обслужване на клиента . Ако имате въпроси, моля свържете се с нас незабавно.
Подобни продукти
Спецификации
Размер Комплекта включва ; 8 части Калъфка 35/45 (1 бр) Чаршаф100/150 (1бр) Мека и олекотена за
Тежест: 2.0 Kg
Цвят: multicolors

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.