• Бърза доставка
29 00 лв
Разпродаден
Описание

Четка за бръснене с доживотна гаранция!
 С технология Silvertex.

 

Супер мекия косъм Silvertex е специално разработен синтетичен материал, който максимално се доближава до този на язовеца и е вечен на практика. Благодарение на него се получава обилна кремообразна пяна.
 Използването на четка за нанасянето на пяна нежно ексфолира кожата, отваря порите и омекотява брадата, като така осигурява нежно, гладко и безпроблемно бръснене.

 

Четката е с височина 10 cm. "Главата" на четката е с височина 5.2 cm, диаметър в горната част 4.5 cm, в основата 2.2 cm. За четката е подходяща поставка Kent с диаметър на отвора 2.2 cm.

 

  • Косъм по технология Silvertex
  • Дръжка тип „слонова кост“

 

Начин на употреба:
 Нанасянето на крем или на сапун за бръснене с четка е подходящо за твърда и остра брада. Тя повдига косъмчетата и подсигурява след това на ножчето най-добър контакт при бръсненето.
 За изключително гладко бръснене:
 1. Измийте лицето си с топла вода и сапун и изплакнете. Не подсушавайте с кърпа.
 2. Намокрете четката под течаща топла вода.
 3. Натопете върха на четката в сапуна(крема за бръснене) и с въртеливи движения и нанесете плътен слой върху брадата.
 4. След като свършите с бръсненето, измийте четката под топла течаща вода, изтръскайте излишната вода и подсушете с кърпа.
 5. Оставете я да изсъхне на проветриво място.

 

Kent Brushes е английска компания с изключително богат опит от над 230 години в производството на четки и гребени.

Честта да се ползват с препоръките на Кралицата е доказателство за качеството и служи като печат за гордост и най-доброто в направата на четки във Великобритания.

Компанията продължава и днес да пази майсторството и безпрецедентното качество, които са репутацията на Kent. Te са горди, че все още произвеждат много от своите четки ръчно и майсторски. 

Четките Кент са с минало, но и с многообещаващо бъдеще.

Спецификации
Размер no
Тежест: 0,150 Kg
Цвят: ivory
Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.