• Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 27 Февруари - 28 Февруари
  • Продуктът се доставя от Bulgaria.
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
14 00 лв
Описание

KENT PEBBLE е четка за лесно разресване, удобна за път.

Четката е подходяща за коса със средна дължина, тънка или със средна гъстота, също и за сплетена коса. Лесно и бързо разресва сплетени краища. 

Може да се използва върху мокра и суха коса. 

 

Дизайн: златен с блясък

 

Kent Brushes е английска компания с изключително богат опит от над 230 години в производството на четки и гребени.

Честта да се ползват с препоръките на Кралицата е доказателство за качеството и служи като печат за гордост и най-доброто в направата на четки във Великобритания.

Компанията продължава и днес да пази майсторството и безпрецедентното качество, които са репутацията на Kent. Te са горди, че все още произвеждат много от своите четки ръчно и майсторски. 

Четките Кент са с минало, но и с многообещаващо бъдеще. 

Подобни продукти
Спецификации
Размер no
Тежест: 0,100 Kg
Цвят: no
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.