Подобни продукти

Комплект от 4 калъфки за възглавници и тишлайфер YKR

SKU: 2671791
  • Бърза доставка
60 99 лв 119 00 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка
Описание
Укрепете дома си с нашите калъфки за възглавници, сертифицирани от Оeko-tex®. Калъфките за възглавници и подложката за маса са от съществено значение за всеки интериорен декор! Украсете вашата зона с лукс, страст и страхотни модерни модели. Ще бъдете изумени от качеството на цифровия печат върху специалния памук, тъй като те имат ярък и реалистичен 3D дигитален печат. Калъфките за възглавници и подложката за маса ще променят настроението на вашето място. Произвеждат се с помощта на най-новите технологии в BSCI. Прежди, в производството са използвани багрило и суровини; Няма канцерогенен ефект. Следователно, продуктите не съдържат никакви вредни или химични вещества за здравето на хората и животните. Продуктите са подходящи за използване на закрито и на открито, хол, кухня, детски и бебешки стаи, спални, автомобили, ресторанти, градини, хотели, и т. н. Материята на калъфката за възглавници и бегача е мека и висококачествена. Ъглите на тишлайфера са назъбени. Не избледнява от измиването и употребата .. Дизайнът е представен от едната страна. Обратната страна е бяла.
  • Сваляща се калъфка: да
  • Подходящo за употреба на открито: да
  • Тип затваряне: цип
Спецификации
Тежест: 0,500 Kg
Материал: 70 % полиестер, 30% памук, плътност 600 g / m²
Цвят: многоцветен
Комплект: 4 калъфки за възглавница, всяка с размери: 42х42 см, 1 тишлайфер 140x 45 cm
Гладене при (°C) 110
Products from the same brand
Products from the same seller
Документи
Пране при (°C): 30
Глади се при (°C): 110
Може да се използва белина: не
Може да се суши в сушилня: да
Професионално почистване: да
Може да се свие: не
Minimalist Home World
Minimalist Home World има много дизайни за калъфки за възглавници и покривки за маса. Това е текстил, който прави мястото ваше като калъфка за възглавница в любимия ви цвят или покривка, което сте си ушили сами. Домашният текстил помага да се създаде пространство, което ви приканва към спокойствие и релакс. Те вдъхват живот на дома и правят даването на нов толкова лесно, колкото смяната на спалното бельо. Декорирайте дома си с нашите сертифицирани за OEKO-TEX калъфки за възглавници и покривки. Те са от съществено значение за всеки интериорен декор! -Декорирайте жилищната си площ с лукс, страст и страхотни модерни модели. -Ще бъдете изумени от нашето качество на цифровия печат върху нашата специална тъкан, тъй като имат жив и реалистичен 3D цифров печат. Нашите калъфки за възглавници ще променят настроението на вашето място. -Продуктите с нашата марка, са произведени с помощта на най-новите технологии в сертифицирани BSCI съоръжения с технология 3D цифров печат. Прежди, багрила и суровини, използвани в производството; Той е сертифициран по OEKO-TEX Standard 100. Няма канцерогенен ефект. Следователно нашите продукти не съдържат никакви вредни или химични вещества за здравето на хората и животните. -Тези продукти са подходящи за използване на закрито и на открито, хол, кухня, детски и бебешки стаи, спални, коли, ресторанти, градини, хотели и др.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.