Масажор за тяло, врат, крака

SKU: 2714395
  • Бърза доставка
  • Остава 1 брой
Доставка:
  • Време за доставка: между 07 Февруари - 09 Февруари
  • Продуктът се доставя от Bulgaria.
Ползи:
  • 0.51 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
17 30 лв
Описание

Масажор за тяло, врат, крака - 360 градусов масажор за тяло за стягане на мускулите и терапия. Този страхотен масажор ви помага да облекчите напрежението в тялото и мускулите или врата. Намалява стреса на тялото, подобрява циркулацията на кръвта по естествен начин и напълно възстановявате и подобрявате гъвкавостта на своето тяло. Освен това облекчава и отпуска, а умората и напрежението изчесзват много лесно и бързо. Чувствайте се постоянно релксирали и във 100% добра форма с този удивителен масажор.

Масажор за тяло, врат, крака

360-градусов масажор

Притежава 4 масажиращи ролки

Може да се използва за масаж на краката, ръцете, врата или тялото

Използва се изключително лесно

Материал: Пластмаса

Размери на масажиращата ролка: 6*5 сантиметра

Размери на масажора: 23*27 сантиметра

Тегло под 1 килограм

Ефекти: отпуска, премахва болка, предотвратява възпаления, масажира, подобрява кръвообръщението, намалява стреса в мускулите, допринася за по-бързо възстановяване.


Спецификации
Тежест: 1.0 Kg
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.