Електрическа четка за зъби VITAMMY Smile, за деца 3 +, Полярна мечка Анимация

SKU: 2735505
  • Бърза доставка
  • Остава 1 брой
Доставка:
  • Време за доставка: между 27 Февруари - 29 Февруари
  • Продуктът се доставя от Romania.
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
46 38 лв 57 97 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Електрическа четка за зъби VITAMMY Smile, за деца 3 +, Полярна мечка Анимация

Характеристики:

- Брой вибрации / мин: 8000-14000;
- звукови вибрации;
- Меки и нежни косми;
- 2 режима на четкане: нормален и деликатен;
- 2 глави, включени в пакета;
- Размер на четката: 1,8 x 1,8 x 16 см;
- Размери на кутията: 3.5 x 7 x 20 cm;
- Тегло: 46 g.

С приказен дизайн и весели цветове, електрическата четка за зъби Vitammy Smile е идеална за децата да ги мотивират да дезинфекцират зъбите си всеки ден. Така четката за зъби ще бъде не само обект за ежедневна грижа за устната кухина, но и прекрасен аксесоар, който децата със сигурност ще обичат. Децата ще възприемат миенето с четка като забавно, а ежедневната грижа за зъбната хигиена ще бъде като игра. Допълнително предимство са защитната покривка и металната кутия, благодарение на които детето може да хигиенизира хигиенно четката за зъби и да я вземе със себе си на училище или детска градина.

VITAMMY Smile съчетава звукова пулсационна технология с меки влакна, за да осигури отлично качество на почистване и грижа дори за най-деликатните венци. Соник пулсационната технология ефективно елиминира промяна в цвета и забавя образуването на зъбен камък. Зъбите стават по-здрави при редовна употреба.

ВОДОУСТОЙЧИВ

Устройство, защитено срещу силни водни струи за най-малко 3 минути.

МЕКИ И ДЕЛИКАТНИ ЧЕТКИ

Меките и фини четки предават високочестотни импулси, които гарантират ефективно почистване както на зъбите, така и на венците. Мийте зъбите си и масажирайте леко венците си, без те да бъдат засегнати.

2 ПЪТИ ЗА ЧИСТЕНЕ

Четката има два режима на четкане: деликатен (8000 - 1200 vpm) и нормален (10000 - 14000 vpm), който се променя чрез многократно натискане на бутона за стартиране.

ВЪЗРАСТ 3 ГОДИНИ +

Четката е предназначена за деца над 3 години. Дръжката е специално проектирана за ръцете на малки деца.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ:

Ел. четка за зъби VITAMMY Smile, за деца 3 +, Крокодил Анимация

Ел. четка за зъби VITAMMY Smile, за деца 3 +, Морж Анимация

Ел. четка за зъби VITAMMY Smile, за деца 3 +, Заек Анимация Ел. четка за зъби VITAMMY Echo Резерва за ел. четка за зъби VITAMMY Smile, 2 броя, Розов / Cин Резерва за ел. четка за зъби VITAMMY Smile, 2 броя, Зелен / Cин
Подобни продукти
Спецификации
Размер 1.8 x 1.8 x 16 см
Тежест: 0,046 Kg
Цвят: Бял
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.