• Бърза доставка
55 64 лв
Разпродаден
Описание

Мехлемът за коса Sevich Retro Gel напълно заслужава името си. Предлага изключително силна фиксация и средна степен на гланц.

Мехлем за коса Sevich Retro Gel е разработен и е специално насочен към тези, които искат нещо допълнително от стилизиращите продукти. Благодарение дори на най-взискателните потребители.

Sevich Retro Gel е направен от най-добрите съставки, за да осигури качествена грижа на уважаващите себе си господа. Осигурява средна подкрепа и блясък на морето.
Това, което прави този продукт уникален, е фактът, че е създаден, като се вземат предвид основните неща в грижата за мъжете, така че да се превърне в продукт без възраст.

Характеристика:
- средна до морска фиксация
- средно до високо ниво на гланц

Тип коса: подходящ за всеки тип коса, всякакъв размер
Вид стайлинг: мехлемът може да се използва както за класически, така и за модерни прически. Това е перфектен продукт!

Как да използвам:
1. Изсипете достатъчно количество в дланта
2. Нанесете гела равномерно в желаните зони
3. Създайте свой собствен стил

Продукти от същия доставчик
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.