Колие от медальон, уникално, ръчно изработено, изработено от плетени дървени топки в светло кремав нюанс

SKU: 2832616
  • марка: OEM
  • Продадено и доставено от: LUKARIA
  • Бърза доставка
  • Остава 1 брой
Доставка:
  • Време за доставка: между 23 Юли - 25 Юли
  • Продуктът се доставя от Romania.
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
99 85 лв 137 39 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Това колие UNICAT в светло кремав нюанс е ръчно изработено от най-качествени материали (топки и медальон от полирано дърво, плетени с висококачествен мерсеризиран памук, монтиран на плетен шнур), като е радост от форми и цветове, чисто изкуство, така че както всички го разбират.

Колието може да се носи както във версията в основата на врата, така и във версията с дълги колиета, като шнурът е регулируем и се състои от 2 топки с диаметър 3 см, плетени с мерцеризиран памук, 4 топки с диаметър 2,5 см, плетени с памук мерцеризирани, 5 топки с диаметър 2 см, плетени на една кука с мерцеризиран памук, 5 топки от естествено дърво с диаметър 1,5 см и 2 топки от естествено дърво с диаметър 0,5 cm.

Като декоративен елемент той има плетен медальон на дървена опора, диаметърът му е 5 cm.

Светло бежовият нюанс е ярък, но може да се възприема малко по-различно от реалността, в зависимост от настройките на монитора, който гледате.

Историята на тази огърлица, създадена от умели ръце и просветени умове, е сборът от традиции и обичаи, съхранявани от поколение на поколение, е благодарността, донесена на нашите майки и баби, които от детството ни научиха да правим различни неща, като по този начин ни дава сметка за насърчаване на националната идентичност .

Родени в малка румънска работилница, работещи с голямо внимание, страст и голямо внимание към детайлите, нашите обекти - често УНИКАЛНИ - разказват красиви истории и винаги привличат възхитителни погледи.

Създадени с душата, те винаги могат да станат перфектен избор за душевни подаръци.

HANDMADE не винаги може да означава най-доброто или най-красивото, но „малко, но добро“ винаги е достатъчно уместно, защото качеството е по-важно от количеството.


Съдържание На Пакета:: 1 колие.
Марка:: AR Jewels & Diamonds.
шперплат:: Не е нужно.
опаковане:: Опаковане на подаръци.
Заключваща система:: Регулируем.
камъни:: Без камъни.
Детайли:: Колието е ръчно изработено.
Материала:: Дърво.
Тип:: Колие.
Състав:: Премиум качество мерсеризирана дървесина и памук.
Размер:: Регулируем размер.
Тип:: за жени.
Подобни продукти
Този уебсайт използва бисквитки.