Уок тиган CS Munster, черен, с индукция, 28x7.5 см

SKU: 2865322
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 04 Декември - 06 Декември
  • Продуктът се доставя от Romania.
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
45 68 лв
Описание
Description:

Гамата Munster предлага невероятно изживяване, което ще направи готвенето ви по-приятно. Тя е проектирана да задоволи ежедневните ви нужди от готвене. Уокът е изработен от солиден алуминий, който позволява равномерно готвене с максимално запазване на топлината. Основата на този уок има вграден намагнетизиран стоманен диск за индукционни котлони, но е ефективен както на газови, така и на класически електрически котлони.

В тиганите/кофичките Munster се използва незалепващо покритие Procalon © Plus, което постига съвършенство на незалепването, като същевременно не съдържа 100% PFOA. Освен това предлага изключително незалепващо покритие за приготвяне на храна, лесно почистване и дълготрайна ефективност.

Дръжката е ергономично проектирана за удобство и издръжливост, като остава хладна на допир по време на работа.

Размер диаметър 28 см, височина 7,5 см


Материал: Алуминий.
Интериорен Материал: PTFE.
Цвят: Многоцветен.
Диаметър: 28 см.
Тип продукт: Тиган.
Тип тиган: уок.
Топлинен източник: Газ.
Топлинен източник: индукция.

Material:
Instructions:
Set:
Подобни продукти
Carl Schmidt Sohn
Carl Schmidt Sohn започва производството на саби през 1829 г. До 1830 г. производството е достигало до 2000 меча на седмица и е наемало повече от 100 ковачи, шлайфачи и работници. Тъй като Германия, която бързо се превръща в горещо легло за производство на индустриални инструменти, Карл Шмид Зон също започва да произвежда ножове, прибори за хранене, остриета за бръснене, ножици и джобни ножове от 1869 г. Тъй като търсенето на ножове в чужбина нараства, Карл Шмид Сон започва да увеличава производството на ножове и по-малко ножици и самобръсначки. Още в началото на века по-голямата част от ножовете на Carl Schmidt Sohn са били изнесени в цяла Европа. Оттогава Carl Schmidt Sohn е известен с високите си постижения в производството на висококачествени ножове и прибори за хранене, базирани на дългогодишната производствена история в град Золинген. Днес Золинген остава центърът на ножовете в Германия, където се произвеждат около 90% от немските ножове. Още през 1928 г. известните продуктови линии като "Continental", "Solingia" или "La Casita" се продават в цяла Европа с голям успех. 1829 е посветен на разработването и производството на ножове повече от 180 години и непрекъснато подобрява комбинацията от форма с функция.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.