• марка: Vireo
 • Продадено и доставено от: Vireo
 • Бърза доставка
58 00 лв 59 00 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
Описание
Класически дизайн, висококачествен материал за изработка и необикновена издръжливост - японският чугунен чайник превръща приготвянето и консумирането на чай в това, което то е било по начало: ритуално действие. Насладете се на изключително удобство, нулево съдържание на токсични елементи и по-топъл и ароматен чай за по-дълго време - защото съвършенството е в детайлите. Материал: чугун Вместимост: 600 мл (4 чаши) Поддръжка: Ръчно измиване
Спецификации
Размер 20x20 см
Тежест: 1.3 Kg
Цвят: черен
Отзиви
5.00
2 Отзиви
5 Звезди (2)
4 Звезди (0)
3 Звезди (0)
2 Звезди (0)
1 Звезда (0)
 • 5 Отлично
  28.06.2022 г.
  Много съм доволна от чугуненият чайник, важен е за приготвянето на японският ми зелен чай! Благодаря ви! Японците казват, че вкусът е различен в такъв съд и са прави!
  ДМ
 • 5 Отлично
  29.10.2023 г.
  Който оича топъл чай през цялото време това е продукта
  СЦ
Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.