Осветяващ прах Karite изкушаващ спрей, сянка # 2

SKU: 2896190
  • марка: Karite
  • Продадено и доставено от: TopStar
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 05 Март - 06 Март
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
19 03 лв
Описание


Осветяващ прах Karite изкушаващ спрей, сянка # 2


Напръскайте фини частици светлина с всяка надолу! Осветителят е под формата на насипен прах, който се отделя чрез елегантна помпа.

Приложен в ключови точки, осветителят има ролята да подобри красотата на характеристиките. Материалът за маркиране на прах се нанася върху основата.

Осветителният спрей с помпа е лесен за използване и може да се напръска върху клепачите, устните, лицето или тялото за блестящ вид, който ви помага да се откроите. Осветителят е под формата на насипен прах, който се отделя чрез елегантна помпа.
Неговата роля е да подчертае красотата на вашите функции. За естествен блясък нанесете праховия осветител върху високата точка на скулите, върху челната кост, върху свода, във вътрешния ъгъл на очите и върху носа на Купидон. Силните пигменти осигуряват интензивен блясък, който естествено оформя тези зони. Осветяващият спрей е идеален както за кожата и клепачите, така и за деколтето, краката или дори косата.
Основното предимство на безплатния осветител на прах се крие в неговата специална формула без масла, парабени или талк. Ето защо се препоръчва дори за най -чувствителната кожа.

Начин на използване:

Ако решите да го използвате върху тялото си, можете да напръскате малко количество светещ спрей върху гърдите, ключицата или раменете. Вместо това, ако го използвате върху лицето си, изберете да напръскате този светещ спрей в дланта си, след което го нанесете с пръсти върху устните, клепачите или скулите за максимална прецизност.

Минералният прах бързо се утаява върху кожата. Резултатът ще бъде матиран, здрав външен вид с естествена яркост.


съединение: 1 осветител.
Тип опаковка: Бутилка.
Формата / Текстурата: Прах.
Степента На Покритие: Средна.
Вид: Sidefat.
Ползи: Дълготрайност.
Тип Кожа: Нормален.
Свойства: хипоалергенни.
Тип: Класически.
Цвят: Сребрист.
Площ На Тялото: Лице.
Baston telescopic: не.
Тип продукт: освежаване.
Марка: шеа.
Подобни продукти
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.