Пакет грижа брада, Ultimate Care Комплект, Luxfume Sevich, 4 части

SKU: 2993114
 • Бърза доставка
Доставка:
 • Време за доставка: между 27 Февруари - 01 Март
 • Продуктът се доставя от Romania.
Ползи:
 • Отваряне на колета при доставка
51 53 лв 100 28 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Вашата брада заслужава повече. Направете я да изглежда безупречно с комплекта за грижа за брада, Ultimate Care Kit, Luxfume Sevich

Космите по брадата ви не растат равномерно, но можете да ги оформите така, че да имат формата, която искате. Продуктите в комплекта ще ви помогнат да имате брада, която расте бързо и хармонично!

Кожата на лицето ви ще каже едно голямо „Благодаря“ за тази инвестиция. Използвайки продуктите от комплекта Ultimate Care kit, брадата ще загуби своята грапавост и ще можете да оставите след себе си раздразненията, които се появяват при къса брада.

Комплектът е практичен, много елегантен и лесен за носене, така че можете да го използвате където и да сте. Ако сте изненадани от среща, комплектът ви помага бързо да оправите брадата си, независимо дали сте вкъщи или на работа.

Независимо дали го признава или не, всеки мъж с брада иска брадата му да изглежда перфектно. Това прави от комплекта Ultimate Care Kit идеалният подарък за всеки мъж, който се грижи за брадата си.

Комплектът Ultimate Care kit: Перфектно поддържаната брада ще ви открои!

Самочувствието, което ще придобиете с помощта на комплекта, ще ви мотивира да преодолеете всяка цел!

Този комплект е подходящ за всички типове брада или мустаци.

Формулите Sevich имат ролята да овлажняват, успокояват, изправят брадата ви – което означава, че брадата ви ще изглежда лъскава и добре поддържана през целия ден.

Маслото и восъкът за брада са идеалната формула за поддържане на брадата и кожата ви хидратирани, гладки, здрави и добре поддържани за дълъг ден. Ще се насладите на най-добрия растеж на брадата без нежелани парфюми или изкуствени съставки.

Всеки елемент от комплекта за брада е изработен от най-добрите материали.

Това е страхотен подарък за мъже!

Какво съдържа пакетът

 • Beard Wash Mousse
 • Beard Oil Serum
 • Beard Styling Balm
 • Beard Comb

Как се използват продуктите

 1. Beard Wash Mousse – Напомпайте в дланта два пъти, добавете вода и след това нанесете равномерно върху цялата брада
 2. Beard Oil Serum – Изсипете няколко капки в дланта и нанесете върху основата на корена на брадата и по цялата дължина на косъма
 3. Beard Styling Balm – Настържете малко восък в дланта (с размер на лешник), загрейте, като разтривате между дланите и след това нанесете върху цялата дължина на косата.
 4. Beard Comb – Аранжирайте брадата по ваш стил

Предупреждения: 1. Избягвайте контакт с очите 2. Не нанасяйте върху раздразнена кожа 3. Само за външна употреба, не поглъщайте. 4. Прекратете употребата, ако кожата се зачерви или раздразни. Прекратете употребата, ако кожата се зачерви или раздразни. Консултирайте се с лекар, ако симптомите продължават.

Подобни продукти
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.