Подобни продукти
  • В наличност

Чиния HOLLY ILEX за десерт

3 80 лв
  • В наличност

Комплект чинии за ястия и предястия Opal, 3бр.

33 00 лв ПЦД ? 19 99 лв
  • В наличност

Чиния От меламин Златист Elegance Ø 33 См x 2 См 0

28 00 лв ПЦД ? 24 00 лв
  • В наличност

HELLA BLACK & WHITE Сет от 5 чинии

142 99 лв ПЦД ? 129 99 лв

Чиния паста дълбока 28cm 400ml

SKU: 2999996
  • Бърза доставка
45 00 лв 49 50 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
Описание

Дегустационното преживяване от органичната храна с тази колекция е на друго ниво за любителите на кулинарията. Комбинацията от натурална органична храна с докосването на талантливи ръце в серията Grain ще бъде готово да подкрепи перфектното усещане за фермата на трапезата.

GRAIN Чиния паста дълбока 28cm 400ml

Ръчно изработени от турски порцелан, артикулите "Bonna" са направени така, че да могат лесно да влизат един в друг, чрез което се оптимизира заеманото от тях пространство. Висококачествените съставки на глазурата им придават устойчивост при използване в съдомиялни машини и надраскване от кухненски прибори.

ПОДСИЛЕНИ РЪБОВЕ:

Aртикулите с марката "Bonna" са с "подсилени ръбове", което допринася за използването им с години.

РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ:

Цветните серии на марката са ръчно декорирани, което още един път допринася за уникалността им. Полупрозрачността и елегантното бяло в нюанс "слонова кост" са в резултат на много задълбочени търсения и разработки. Съставките във формулата, която се използва придават уникалната яркост и луксозност на продуктите.
Спецификации
Размер Размер:28см<p>Обем:400мл</p>
Тежест: 3.0 Kg
Цвят: Бял
Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.