• Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 16 Април - 17 Април
  • Продуктът се доставя от Bulgaria.
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
112 21 лв 118 12 лв (-5%) ?
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка
Описание

CALIF Чиния пица 32cm

Средиземноморието: регионът на различни, но все пак еднакви кухни... Ние празнуваме и приемаме разнообразието от колекция Calif, за да придружаваме вкусовете, обвързващи средиземноморските хранителни култури в продължение на стотици години. С тази колекция чинии възхваляваме историята и бъдещето на ястията, родени в тези земи, отново с цветове и модели, уникални за тях.

Ръчно изработени от турски порцелан, артикулите "Bonna" са направени така, че да могат лесно да влизат един в друг, чрез което се оптимизира заеманото от тях пространство. Висококачествените съставки на глазурата им придават устойчивост при използване в съдомиялни машини и надраскване от кухненски прибори.

ПОДСИЛЕНИ РЪБОВЕ:

Aртикулите с марката "Bonna" са с "подсилени ръбове", което допринася за използването им с години.

РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ:

Цветните серии на марката са ръчно декорирани, което още един път допринася за уникалността им. Полупрозрачността и елегантното бяло в нюанс "слонова кост" са в резултат на много задълбочени търсения и разработки. Съставките във формулата, която се използва придават уникалната яркост и луксозност на продуктите.
Подобни продукти
Спецификации
Размер Размер:32см<p></p>
Тежест: 3.0 Kg
Цвят: Синьо с бяло

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.