Чиния дълбока 27cm 400ml

SKU: 3000457
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 19 Април - 22 Април
  • Продуктът се доставя от Bulgaria.
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
120 23 лв 126 56 лв (-5%) ?
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка
Описание

SEPIA Чиния GOURMET дълбока 27cm 400ml

Ръчно изработени от турски порцелан, артикулите "Bonna" са направени така, че да могат лесно да влизат един в друг, чрез което се оптимизира заеманото от тях пространство. Висококачествените съставки на глазурата им придават устойчивост при използване в съдомиялни машини и надраскване от кухненски прибори.

ПОДСИЛЕНИ РЪБОВЕ:

Aртикулите с марката "Bonna" са с "подсилени ръбове", което допринася за използването им с години.

РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ:

Цветните серии на марката са ръчно декорирани, което още един път допринася за уникалността им. Полупрозрачността и елегантното бяло в нюанс "слонова кост" са в резултат на много задълбочени търсения и разработки. Съставките във формулата, която се използва придават уникалната яркост и луксозност на продуктите.
Подобни продукти
Спецификации
Размер Размер:27см<p>Обем:400мл</p>
Тежест: 3.0 Kg
Цвят: Черно и сиво

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.