Комплект от 2 фенера в черен метал, естествено дърво и стъкло Кръст 22,5 cm x 22,5 cm x 67,5 h

SKU: 3027780
Доставка:
  • Време за доставка: между 02 Октомври - 30 Октомври
  • Продуктът се доставя от Romania.
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
180 92 лв 326 00 лв Препоръчителна цена ?
Описание
Материал: Метал, Елова дървесина, Стъкло Размери на малък фенер: Дължина 19,5 см х Ширина 19,5 см х Височина 49,5 см Размери на голям фенер: Дължина 22,5 см х Ширина 22,5 см х Височина 67,5 см Цвят: Черен, Естествен В интериорния дизайн, понякога повече по-малкото е повече и най-добрият ефект се постига чрез докосване на най-простите форми. Комплект от два фенера в различни размери няма нищо бляскаво, но геометричната форма и еднородният черен естествен цвят го правят оригинален елемент за аранжиране. Черното и златното на фенерите им придават елегантност, а големите повърхности на страничните прозорци определят разпространението на светлината в цялата среда. Идеален за стаи, декорирани в минималистичен стил, или за апартаменти, където цари селска атмосфера. Важното е, че използването на фенери е абсолютно безопасно. Имат здрава основа и няма опасност от случайно преобръщане. Могат да се използват успешно и на тераса или балкон. Дръжката, поставена от горната страна, ви позволява да ги местите свободно и да ги закачите навсякъде.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 4.0 Kg
Bizzotto
Bizotto е марка, която желае да внесе в домовете на своите клиенти историята, качеството и специфичните за Италия принципи в дизайна. Преди повече от 70 години Andrea Bizzotto поставя основите на местен магазин за малки мебели и декорации, който по-късно ще се превърне в безкрайно ценена марка. Продуктите на марката се отличават с вниманието към детайлите и качествения дизайн, които са винаги свързани с автентичния италиански дух. Днес Bizotto разпространява разнообразна гама от продукти home&deco - мебели, декорации, текстил за кухнята, а всеки от тях носи частица от магията на Италия.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.