Комплект от 2 фенера от дърво и античен бял метал 20 cm x 12 cm x 48, 26 cm x 19 cm x 63 h

SKU: 3028306
  • Остава 1 брой
Доставка:
  • Време за доставка: между 27 Септември - 02 Октомври
  • Продуктът се доставя от Romania.
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
93 07 лв 116 34 лв (-20%) ?
Описание
Материал: Дърво, Метал Размери на малък фенер: Дължина 20 см х Ширина 12 см х Височина 48 см Размери на голям фенер: Дължина 26 см х Ширина 19 см х Височина 63 см Цвят: Антично бяло В интериорния дизайн понякога по-малкото е повече и най-доброто ефект се постига чрез докосване на най-простите форми. Комплект от два фенера в различни размери няма нищо бляскаво, но геометричната форма и еднородният старинен бял цвят съставляват оригинален аранживен елемент. Античното бяло на фенерите им придава елегантност, а големите повърхности на страничните прозорци определят разпространението на светлината в цялата среда. Идеален за стаи, декорирани в минималистичен стил, или за апартаменти, където цари селска атмосфера. Важното е, че използването на фенери е абсолютно безопасно. Имат здрава основа и няма опасност от случайно преобръщане. Могат да се използват успешно и на тераса или балкон. Дръжката, поставена от горната страна, ви позволява да ги местите свободно и да ги закачите навсякъде.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 5.0 Kg
Bizzotto
Bizotto е марка, която желае да внесе в домовете на своите клиенти историята, качеството и специфичните за Италия принципи в дизайна. Преди повече от 70 години Andrea Bizzotto поставя основите на местен магазин за малки мебели и декорации, който по-късно ще се превърне в безкрайно ценена марка. Продуктите на марката се отличават с вниманието към детайлите и качествения дизайн, които са винаги свързани с автентичния италиански дух. Днес Bizotto разпространява разнообразна гама от продукти home&deco - мебели, декорации, текстил за кухнята, а всеки от тях носи частица от магията на Италия.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.