65 00 лв 76 00 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
Описание
Материал: Кокосови влакна, Гума Размери: Дължина 75 см х Ширина 45 см х Височина 1 см Цвят: Кафяв, Черен Премиум постелка против прах, изтъкана от кокосови влакна, снабдена с декорация и стабилна гумена основа. Кокосовите влакна имат високо съдържание на лигнин, дървесна тъкан и ниско съдържание на целулоза. Ето защо кокосовите влакна са еластични и устойчиви във времето. По този начин този първокласен килим е изключително издръжлив и привлекателен.
Спецификации
Тежест: 4.0 Kg
Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик
Clayre & Eef
Clayre & Eef започна своята история през 1994 г. в очарователно селце в Холандия, когато двама братя създават малък семеен бизнес, който продава текстил за дома. Марката пази и до сега семейния и топъл дух на ранните години заедно с приятели и познати, работещи със същия ентусиазъм и участие в консолидирането и развитието на идеологията на марката, превръщането на къщата в дом. Сега Clayre & Eef притежава пълен набор от аксесоари за дома, голяма част от които направени от ръчно рисувани скици, боядисани и посветени на очарователна, селска атмосфера, които предлага на продуктите носталгичен, романтичен и изискан акцент, който ги определя.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.