SPEAKEASIES SWING Чаша за коктейл "CHAMPAGNE" 300ml I Сет 6бр

SKU: 3135491
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 25 Април - 26 Април
  • Продуктът се доставя от Bulgaria.
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
120 23 лв 126 56 лв (-5%) ?
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка
Описание

SPEAKEASIES SWING Чаша за коктейл "CHAMPAGNE" 300ml I Сет 6бр

Bormioli Rocco е престижна марка, която представлява италианския начин на живот, посветен на дома и кетъринга.

Всички колекции на производителя са с класически, съвременен и елегантен дизайн. Произведени са от иновативни материали (високотехнологично кристално стъкло SON.hyx и ултра прозрачно стъкло SPARKX). Серията Luigi Bormioli съчетава най-високия клас стъкло с изчистен, но ефектен дизайн.

Произведени в Италия, продуктите на Luigi Bormioli представляват изключителна комбинация от елегантност и технология. В допълнение към формата на чашата, тънкия ръб и превъзходната конструкция на стъблото, синоним на производството на Luigi Bormioli, този продукт е произведен от SON.hyx високотехнологично високо звуково стъкло, с изключителна формула от безводни материали, разработени и патентовани от Luigi Bormioli. Резултатът е изключително ярко, безцветно, високо звуково стъкло, което може да запази яркостта си дори след хиляди индустриални измивания и което има ниво на устойчивост и здравина, което ще ви позволи да го оцените в продължение на много години.

Характеристики:

Ултра чиста и произведена без олово превъзходна звукова чаша

Идеално бистра и прозрачна

Висока якост на счупване

Устойчивост на над 4000 индустриални измивания, без промяна блясък

Подобни продукти
Спецификации
Размер 300мл
Тежест: 0,300 Kg
Цвят: Прозрачен

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.