Комплект чаши вино Schott Zwiesel Bistro Line, 348 мл, Кристал, 6 бр

SKU: 3151438
 • марка: Schott Zwiesel
 • Продадено и доставено от: QUASAR COMEX SRL
 • Бърза доставка
 • Остава 1 брой
Доставка:
 • Време за доставка: между 17 Юни - 18 Юни
Ползи:
 • Отваряне на колета при доставка
27 34 лв
Описание
 • Комплект от 6 чаши за бяло / червено вино, аперитив, вода, кристален модел Bistro Line.
 • Те имат елегантен дизайн с кристална структура.
 • Необходими и практични аксесоари за всеки дом.
 • Обем - 348 мл.
 • Поддръжка: Препоръчва се да се пере ръчно или автоматично.
 • Опаковка: 6 чаши / комплект.

Продуктите на Schott Zwiesel от кристал-тритан имат модерен дизайн, който се различава от традиционните кристални продукти. Тези стъкла са изработени от кристал, използвайки тританова технология. Технологията "Tritan" очевидно превъзхожда традиционните методи за производство на кристални стъкла и по химичен състав, но и по производствения процес. Оловният оксид се използва при производството на обикновен кристал като основно вещество, но за създаването на висококачествен кристал компанията Zwiesel Kristallglas избра да използва титан, заедно с други елементи като сода, пясък, фелдшпат, цинков оксид и алуминий. В допълнение, един от производствените процеси включва контролираното изгаряне на трите области, предразположени към счупване: ръба на стъклото, зоната на фугата между чашата и стъпалото и ставната зона между крака и долната опора. Размерът и теглото са специално проектирани да ви осигурят перфектен баланс в ръката ви. За довършване се използва LASER технология, която изравнява ръба на стъклото и премахва несъвършенствата, като е много полезна за подобряване на формата на чашата, което от своя страна предлага подобряване на вкуса на напитките. И накрая, кристалът, произведен от Zwiesel Kristallglas чрез тази технология, има много висока механична якост, устойчивост на надраскване, голяма яснота и също така дава възможност да се мие в съдомиялни машини.

Традиционното качество е запазено и използваната технология позволява замяната на оловен оксид, считан за опасен, с бариеви, цинкови или калиеви оксиди. Безсвинцовият кристал е по-лек и има показател на пречупване, подобен на традиционния.

Репутацията на кристалните продукти Schott Zwiesel, както и безупречно налитото стъкло са силни страни, които гарантират качеството на комплекта от шест чаши за бяло / червено вино, предястие, вода, но могат да се използват и за други избрани напитки.

От гледна точка на опазването на околната среда, кристалът, произведен по технологията "Tritan", отговаря на стандартите ISO 14001: 2004 от 2008 г., като по -късно съответствието се разширява, за да обхване стандарта ISO 14040: 2009.

Цвят: Прозрачен

Материал: кристал-тритан

Марка: Schott Zwiesel

Размери: 15 x 5,5 cm (hx ɸ)

Вместимост: 348 мл

Тегло: 0.930 кг

Подобни продукти
Спецификации
Капацитет: 348 литра
Тежест: 0,930 Kg
Материал: Кристал
Цвят: Прозрачен
Комплект: 15 x 5.5
Детски дизайн не
Този уебсайт използва бисквитки.